Ohjaajaksi kesän 2019 Kesäleireille!

PPS järjestää Kartanonkoskella vuotuisen kesäleirin 3. – 14.6.2019 välisenä aikana

Kesäleiri on kouluikäisille lapsille suunnattu jalkapallollinen, ma-pe klo 8-16 toteutettava ohjattu leiri, jossa futisharjoitusten ja -taitojen hiomisen lisäksi myös pelataan ja leikitään. Samalla leirillä vahvistetaan yhteishenkeä ja tutustutaan uusiin kavereihin.

Leirille etsitään nyt innokkaita jalkapallollisia ohjaajia. Etsinnässä on yksi päävastuullinen ohjaaja ja 4-7 kpl nuoria apuohjaajiksi. Työpäivät ovat ma-pe, 6-8 h/pv. Tiedot tarkentuvat rekrytoinnin ja haastatteluiden edetessä.

Pääohjaajan vastuulla on kesäleirin ohjelman suunnittelu, sekä apuohjaajien työn koordinointi. Vähimmäisvaatimuksena jalkapallovalmennuksen C tason koulutus, aikaisempi kokemus valmennuksesta ja koordinoinnista, sekä toiminta nuorten ja lasten kanssa.

Apuohjaajien vastuulla on toteuttaa kesäleirin ohjelma pääohjaajan ohjauksessa. Vähimmäisvaatimuksena on E tason koulutus. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta ohjaajatyöstä ja lasten kanssa toimimisesta katsotaan se eduksi. Apuohjaajien palkkauksen tulee hakea Vantaan kaupungin kesäseteli.

Kaikilta ohjaajilta edellytetään rikosrekisteritöntä taustaa.

Lyhyet hakemukset kesäleiriohjaajan tehtäviin tulee lähettää keskiviikkoon 13.2.2019 mennessä osoitteeseen toimisto@pakkalanpalloseura.fi.