Pakkalan Palloseura hakee valmentajia juniorijoukkueisiinsa.

Pakkalan Palloseura on Vantaalla toimiva vuonna 2006 perustettu kehittyvä jalkapalloseura, joka tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuksia aina päiväkoti-ikäisistä aikuisiin saakka.

Seuran painopiste on juniorijalkapallossa ja sen kehittämisessä ja pyrkimyksenä on tuottaa laadukasta juniorivalmennusta jokaiselle pelaajalle tasosta riippumatta. Kotikenttä on Aviapoliksen alueella Kartanonkoskella ja seura tekee aktiivista yhteistyötä lähialueen muiden seurojen kanssa.

PPS hakee nyt motivoituneita ja innokkaita vastuuvalmentajia ja valmentajia U8-U11 (2012-2009-synt.) juniorijoukkueisiinsa sekä tyttö- että poikapuolelle.

Seura tarjoaa valmentajilleen loistavat olosuhteen, mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua valmentajauralla, sekä valmennuspäällikön ja seuran tuen ja hyvän työyhteisön.

Lähettäisitkö vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@pakkalanpalloseura.fi

Hakemuksessa on hyvä myös mainita:
– Valmentajan nimi ja yhteystiedot.
– Valmentajakokemus ja -koulutus.
– Muu liikunta-alan kokemus ja koulutus.
– Valmennustehtävät ja ikäluokat, joista olet kiinnostunut

Lisätietoa:
Risto Tikka