Pakkalan Palloseura panostaa toiminnan laatuun ja valmennuksen kehittämiseen tulevalla kaudella

Pakkalan Palloseuran hyväksyi syyskokouksessaan vuosisuunnitelman ja budjetin jonka keskeisinä teemoina olivat toiminnan laadun ja valmennuksen kehittäminen. Ennen kaikkea suunnitelmassa panostetaan junioripelaajien ja heidän valmentajien arkeen.

Pelaajille tullaan tarjoamaan entistä paremmin mahdollisuuksia harjoitella ja harrastaa jalkapalloa seuran vetoisissa toiminnoissa kuten leirit, taitoharjoittelu ja maalivahtiharjoitukset. Tavoitteena on luoda pelaajille ympäristö joka kehittää ja motivoi viettämään aikaa kentällä pallon kanssa.

Junioreiden arkea lähdetään kehittämään myös tukemalla heidän valmennusta arjessa – kentällä harjoituksissa ja peleissä. Tavoitteena on luoda tapa toimia, joka tukee ja kehittää kaikkia seuran juniorivalmentajia.

Kunnianhimoiset tavoitteet vaativat myös taloudellisia panostuksia. Pakkalan Palloseura on kuluneella hallituskaudella jatkanut edellisen hallituksen aloittamaa talouskuria ja se on tuottanut seuralle mahdollisuuden panostaa toiminnan kehittämiseen tulevana vuonna. Tämän johdosta on myös investoinnit kentällä tapahtuvaan toimintaan saatu pidettyä jäsenille maltillisina jäsenmaksun noustessa 10€ niin juniori kuin aikuisjäsenillä. Seuran tasolla tämä tarkoittaa alijäämäistä budjettia, jossa luodut taloudellisesta edellytykset sijoitetaan pelikentille ja jäsenille mihin ne kuuluvat.

Seuran kokouksessa hyväksytyt jäsenmaksut vuodelle 2019

* Pelaajajäsen (yli 15v äänioikeus) 135€
* Aikuisjoukkueen pelaajajäsen (äänioikeus) 75€
* 2. pelaajajäsen 95€