Pakkalan Palloseuralle tukea Palloliiton säätiöltä nuorten palkkaamiseen

Seuran hallitus teki vuoden 2018 lopulla hakemuksen Palloliiton säätiölle nuorten alle 18v palkkaamisen tukemiseen mukaan seuran toimintaan apuvalmentajina ja leiriohjaajina. Ennen kaikkea seura halusi projektilla kantaa yhteiskunnallista vastuutaan työllistää alle 18v nuoria, sekä tukea nuorten ensi askeleita valmentajina. Saatu tuki on arvoltaan 1000€, joka tullaan käyttämään 2019 vuoden aikana.

Seuran hallitus oli iloinen hakemuksen hyväksymisestä ja tuen antamaan mahdollisuuteen tehdä enemmän nuorten eteen myös työelämätaitojen oppimisen paikkana. “Monelle nuorelle seura voi olla ensimmäinen palkanmaksaja ja se on hieno asia. Nuorten kautta myös toiminta seuramme voi kehittyä ja saada jatkuvuutta. Siksi onkin hienoa, että myös Palloliiton säätiö näki tämän arvokkaana asiana ja tukee nuoriamme.”, toteaa PPS puheenjohtaja Pekka Front.

Kaikki säätiö avustuksia vuonna 2019 löytyy osoitteesta https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palloliitto/jalkapallo-saatio/avustukset