Pakkalan Palloseura

FLAG
In English

Pakkalan Palloseura

English

Tapaturman sattuessa

Turvallisuus ennen kaikkea, mutta onhan jalkapallo myöskin kontaktilaji

Joskus sattuu kun paljon tapahtuu. Erityisesti lasten kasvaessa isommiksi junioreiksi ja aikuisiksi vauhti kentällä kasvaa.
Kun jotain sattuu, hoidetaan se heti kuntoon.

Ohjeet vahingon sattuessa pelipassivakuutetuille pelaajille

Loukkaantumisen tapahduttua toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Mene hoitoon viimeistään 2 viikon kuluessa vamman sattumisesta.
Varaudu maksamaan vamman hoidosta ensimmäinen yksityislääkärikäynti itse. Tee vahinkoilmoitus ensimmäisen lääkärikäynnin jälkeen.

Magneettikuvaus edellyttää vahinkoilmoituksen tekemistä ja PV Vahingonkäsittelyn myöntämää maksusitoumusta. Magneettikuvaukseen ei tule hakeutua ilman PV Vahingonkäsittelyn maksusitoumusta,
eikä maksaa kuvausta itse! Lue myös tarkemmat ohjeet osoitteesta www.pvvahingonkasittely.fi.

Vahinkoilmoituksen tekeminen on edellytys korvauksen maksamiselle. Lisäohjeita saat osoitteesta www.pvvahingonkasittely.fi puhelimitse 06000 3990 (3,42€/puhelu+pvm/mpm) tai sähköpostilla vahinko@pvvahingonkasittely.fi
(mikäli pelaajalla oma vakuutus, joka kattaa kilpaurheilussa/jalkapallossa tapahtuneen tapaturman, tulee hänen tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöönsä.)

Ohjeet vahingon sattuessa oman vakuutuksen omaaville pelaajille.

Selvitäthän omalta vakuutusyhtiöltäsi etukäteen vakuutuksesi sisällön ja toimintatavat ennenkuin mitään sattuu. Tapaturman sattuessa noudata vakuutusyhtiösi antamia ohjeistuksia.

Joukkueen toimihenkilöiden ja valmentajien vastuu

Harjoituksissa, peleissä, leireillä yms. sattuneista vahingoista ja tapahturmista on jokainen jokkueen läsnä oleva toimihenkilö ja valmentaja velvollisia ilmoittamaan vanhemmille seuran pelaajan ollessa alaikäinen.
K City Market
Inter sport
Puma
Wandas Kitchen and Lounge
Kehäkessa
K-Rauta Vantaanportti
Vaasan
Kulta-aika Tammisto