PPS hakee päätoimista valmennuspäällikköä!

Pakkalan Palloseuran toiminnassa on mukana lapsia ja nuoria nappulaikäisistä aina B-junioreihin ja aikuisiin saakka. Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota laadukasta, tavoitteellista ja yhteisöllistä jalkapallon kilpa- ja harrastetoimintaa tytöille ja pojille sekä perheille ja seuratoimijoille.

Haemme nyt seuraamme valmennuspäällikköä. Valmennuspäällikkö vastaa seurassamme valmennuksen operatiivisesta toteuttamisesta ja toimii vastuuvalmentajana juniorijoukkueissa, sekä toimii joukkueiden ja pelaajien toiminnan tukena päivittäisessä harjoitustoiminnassa. Valmennuspäällikkö on seuran valmentajien esimies.Valmennuspäällikkö toimii yhteistyössä seurakoordinaattorin, seuran hallituksen ja yhteistyökumppaneiden kanssa ja työ sisältää myös hallinnollisia ja viestinnällisiä töitä.
Odotamme sinulta:
– Tuloksellista ja määrätietoista otetta.
– Innostuneisuutta ja intohimoa lajiin sekä seuratyöhön.
– Vähintään UEFA B-valmentajalisenssiä.
– Kokemusta valmentamisesta jalkapallon parissa ja omaat taidot toimia valmentajien kouluttajana.
– Kykyä viestintään ja verkostoitumiseen ja kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä.
– Halua työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään jalkapallon valmennusta sekä seuratoimintaa Pakkalan Palloseurassa.
Valmennuspäällikön tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.
Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja seurastamme: https://pakkalanpalloseura.fi/
Tiedustelut:
PPS seurakoordinaattori Risto Tikka risto.tikka@pakkalanpalloseura.fi tai 041 543 8217
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sekä cv sähköpostilla 20.8.2020 mennessä: rekry@pakkalanpalloseura.fi
Tervetuloa mukaan Pakkalan Palloseuraan!