PPS ja VJS solmineet Fortum Tutor seurayhteistyösopimuksen

Pakkalan Palloseura ja Vantaan Jalkapalloseura solmivat vuoden 2017 lopussa Fortum Tutor seurayhteistyösopimuksen. Sopimuksella pyritään edesauttamaan molempien seurojen pelaajakehitystoimintaa. Seurayhteistyösopimus on osa VJS:n Suomen Palloliiton kanssa sopimaa Fortum Tutor -ohjelmaa. “Fortum Tutor- ohjelma on lasten vaiheeseen suunnattu kehityshanke, jonka tavoitteena on alle 12-vuotiaiden valmennusosaamisen vaikuttavuuden vahvistaminen ja valmennuksen laadun nostaminen sekä omassa että lähialueen yhteistyöseuroissa.”

PPS Fortum Tutorina toimii Mika Sandberg. Mika kuvaa motivoitumistaan:

Minua myös motivoi ja kiinnostaa aloittavien ikäluokkien ja nuoremman pään valmennuksen kehittäminen ja siellä osaamisen lisääminen.

Fortum tutorin työ kohdistuukin lasten vaiheen parissa toimiviin valmentajiin (F-ikäluokat). Tutor kouluttaa ohjaajia ja valmentajia sekä tukee erikseen sovittavien joukkueiden valmentajien ja ohjaajien toimintaa useita kertoja toimintavuoden aikana, antaa palautetta ja kehittää toimintaa yhdessä ohjaajien kanssa.

PPS:n ja VJS:n välillä solmittu sopimus on kaksivuotinen ja voimassa 31.12.2019 asti.