PPS perustaa lokakuussa 2016-ikäluokan joukkueet

PPS perustaa lokakuussa 2016-ikäluokan joukkueet!

2016-syntyneiden joukkueet perustetaan jo nyt syksyllä! Pojille ja tytöille on tarjolla toimintaa omissa joukkueissa.

Pojat 2015 perustettiin huhtikuussa 2021 ja vain puolen vuoden toiminnan jälkeen mukana on jo yli 50 pelaajaa. Tyttöjen pelaajamäärä on nelinkertaistunut kuluvan vuoden aikana ja nuorimmissa ikäluokissa on myös tyttöjoukkueissa jo kymmeniä mimmifutareita mukana. Nuorimpien ryhmiin on tullut mukaan useita 2016-syntyneitä pelaajia, mikä kertoo kysynnästä ikäluokan omalle joukkueelle jo nyt ja seura haluaa vastata tähän kysyntään perustamalla uudet ikäluokat pojille ja tytöille nyt syksyllä.

– Vauhti on ollut hurja ja seuran jäsenmäärä kasvaa nimenomaan nuorimmissa ikäluokissa. Lasten matalan kynnyksen harrastuksille on nyt kysyntää ja me Pakkalan Palloseurassa olemme erittäin iloisia, että moni on löytänyt lajin pariin. Ikäluokan toiminnan starttaa kummassakin joukkueessa Maria Olin-Bolin, joka on myös kaikkien tänä vuonna menestyksekkäästi perustettujen ikäluokkien taustalla ja toiminut valmentajana jo yli 20 vuotta. Odotamme innolla uuden ikäluokan starttia, puheenjohtaja Teemu Pärssinen toteaa.

Valmennuspäällikkö Mauricio Soto pitää tärkeänä sitä, että joukkueiden alkutaival on sujuva ja pelaajat sekä vanhemmat viihtyvät seurassa.

– Mielestäni on tärkeää, että ensimmäinen harrastus on lähellä kotia, edullinen ja toiminta laadukasta sekä siihen on helppo lähteä mukaan. Keväällä lanseerattu aloituspaketti uusien ikäluokkien junioripelaajille, sisältää vakuutuksen, perusvarusteet, eli paidan, shortsit ja sukat ja näin lapsi pääsee heti edustamaan seuran väreissä. Lisäksi joukkueen ja vanhempien tukena on alusta asti seuran kokeneet työntekijät, kertoo valmennuspäällikkö Mauricio Soto.

Talvella 2016-joukkueet harjoittelevat lähialueen kouluilla ja kesällä Kartanonkosken tekonurmella.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

P16 aloitus tiistaina 26.10.2021