Verkkolaskutus – E-invoicing

Arvoisa Yhteistyökumppanimme

Meillä on käytössä Procountor taloushallinto-ohjelma. Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskutusosoitteemme

Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503) Verkkolaskuosoite: 003720737448 OVT-tunnus: 003720737448

Ostolaskujen skannauspalvelu

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Pakkalan Palloseura ry (OpusCapitan skannauspalvelu)

00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Pakkalan Palloseura ry:n sähköpostiskannauksen osoite:

PakkalanPalloseurary.FI.P.111460-2@docinbound.com