Lasten kerhot

Pakkalan Palloseura ry järjestää yhteistyössä Liikuntaleikki Vantaa ry kanssa Naperofutis-, Perhefutis- ja Temppukoulu-toimintaa  2011 – 2015 syntyneille lapsille. Leikinomaisuus, monipuolisuus ja kannustava ilmapiiri ovat toiminnan tavoitteita. Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikuntaleikkejä, jalkapallon perusteita ja hauskoja temppuratoja. Pääohjaajina toimii pitkään lasten ohjauksessa mukana olleita aikuisia.

Jussi Korpinen (liikunnanohjaaja AMK, UEFA-B)

toimisto@liikuntaleikki.fi

jussi.korpinen@pakkalanpalloseura.fi

Naperofutis Kartanonkoski kevät 2019

2012- alkuvuonna 2015 SYNTYNEILLE  TYTÖILLE  JA  POJILLE

Naperofutis Kartanonkoski harjoittelee torstaisin (10.1.-11.4.) Kartanonkosken koulun salissa (Tilkuntie 5).
2015-2014-syntyneet tytöt ja pojat, klo 17:00-17:45
2013-2012-syntyneet tytöt ja pojat, klo 17:45-18:30

Harjoituspäivä: TORSTAI
Harjoituspäivämäärät:  10.1., 17.1., 24.1., 31.1., 7.2. (EI TUNTIA), 14.2. ( EI TUNTIA), 21.2., 28.2., 7.3., 14.3., 21.3., 28.3., 4.4., 11.4.

Ilmoittaudu tästä mukaan Naperofutiksen kevätkaudelle!

Varusteet:
Ulkona: säänmukaiset liikunnalliset vaatteet, urheilukengät, oma jalkapallo (3 koko) ja juomapullo.
Sisällä: sisäliikuntavaatteet ja -kengät, oma jalkapallo (3 koko) ja juomapullo.

Huom. Naperofutiksessa vastuu lapsesta on huoltajalla. Seuraattehan harjoituksia paikan päällä.

Hinta ja maksaminen:
kevätkauden hinta on 95€. Hinta sisältää ohjauksen 12krt, vakuutuksen, Pakkalan Palloseuran pelipassin, pps-paidan ja diplomin. Naperofutis-maksu tulee olla eräpäivän mukaisesti maksettuna ennen ensimmäistä ohjauskertaa.

Sisarukset ja saman lapsen osallistuminen useampaan ryhmään:
Kun perheestä on Naperofutiksessa mukana useampi lapsi, olette oikeutettuja sisaralennukseen. Ilmoitattehan sisarukset erikseen. Kun maksatte laskuja, maksakaa toisesta lapsesta täysi hinta ja muuttakaa toisen laskun loppusummaksi 70€.

Jos sisarukset osallistuvat Liikuntaleikin eri ryhmiin (esim. Perhefutis ja Naperofutis) tai jos sama lapsi osallistuu useampaan Liikuntaleikin ryhmään, olkaa tässä tapauksessa yhteydessä toimistoomme (toimisto@liikuntaleikki.fi) niin tarkistamme alennetun hinnan ryhmien mukaan.

Temppukoulu Kartanonkoski Kevät 2019

Temppukoulu Kartanonkoski harjoittelee sunnuntaisin Pointin salissa (Hagelstamintie 1).
2014-2011-syntyneet tytöt ja pojat, klo 18:45-19:30

Harjoituspäivä: SUNNUNTAI
Harjoituspäivämäärät:
  13.1., 20.1., 27.1.(EI TUNTIA), 3.2., 10.2., 17.2., 24.2., 3.3., 10.3., 17.3., 24.3., 31.3., 7.4.

Ilmoittaudu tästä mukaan Temppukoulun kevätkaudelle!

Varusteet:
Sisäliikuntavaatteet ja -kengät sekä juomapullo.

Huom. Temppukoulussa vastuu lapsesta on huoltajalla. Seuraattehan harjoituksia paikan päällä.

Hinta ja maksaminen:
kevätkauden hinta on 95€. Hinta sisältää ohjauksen 12krt, vakuutuksen ja palkinnon. Temppukoulu-maksu tulee olla eräpäivän mukaisesti maksettuna ennen ensimmäistä ohjauskertaa.

Sisarukset ja saman lapsen osallistuminen useampaan ryhmään:
Kun perheestä on Temppukoulussa mukana useampi lapsi, olette oikeutettuja sisaralennukseen. Ilmoitattehan sisarukset erikseen. Kun maksatte laskuja, maksakaa toisesta lapsesta täysi hinta ja muuttakaa toisen laskun loppusummaksi 70€.

Jos sisarukset osallistuvat Liikuntaleikin eri ryhmiin (esim. Naperofutis ja Temppukoulu) tai jos sama lapsi osallistuu useampaan Liikuntaleikin ryhmään, olkaa tässä tapauksessa yhteydessä toimistoomme (toimisto@liikuntaleikki.fi) niin tarkistamme alennetun hinnan ryhmien mukaan.

Perhefutis Kartanonkoski kevät 2019

2014-2015  SYNTYNEILLE  TYTÖILLE  JA  POJILLE  SEKÄ AIKUISELLE

Perhefutis Kartanonkoski harjoittelee sunnuntaisin Pointin salissa (Hagelstamintie 1).
2014-2015-syntyneet tytöt ja pojat, klo 18:00-18:40

Harjoituspäivä: SUNNUNTAI
Harjoituspäivämäärät:

Huom. jokainen tunti on yhteistunti (lapsi + aikuinen). Aikuinen on lapselle tuttu ja turvallinen.
Ilmoittaudu tästä mukaan syksyn Perhefutikseen!

Temppukoulu
Kevät 2018 Kartanonkoski

Varusteet:
Sisäliikuntavaatteet ja -kengät sekä juomapullo.