Tule ohjaajaksi Kesäleirillemme kesällä 2020

PPS järjestää Kartanonkoskella vuotuisen kesäleirin 1. – 12.6.2020 välisenä aikana

Kesäleiri on kouluikäisille lapsille suunnattu jalkapallollinen, ma-pe klo 9-15 toteutettava ohjattu leiri, jossa futisharjoitusten ja -taitojen hiomisen lisäksi myös pelataan ja leikitään.Samalla leirillä vahvistetaan yhteishenkeä ja tutustutaan uusiin kavereihin.

Leirille etsitään nyt innokkaita jalkapallollisia ohjaajia. Etsinnässä on 4-5 nuorta 2002-2004-syntyneitä poikia ja tyttöjä apuohjaajiksi. Työpäivät ovat ma-pe, 6-8 h/pv. Tiedot tarkentuvat rekrytoinnin ja haastatteluiden edetessä.

Pääohjaajan vastuulla on kesäleirin ohjelman suunnittelu, sekä apuohjaajien työn koordinointi.

Apuohjaajien vastuulla on toteuttaa kesäleirin ohjelma pääohjaajan ohjauksessa. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta ohjaajatyöstä ja lasten kanssa toimimisesta, sekä jalkapallon valmentajakoulutusta, katsotaan se eduksi. Apuohjaajien palkkauksen tueksi tullaan hakemaan PPS:n toimesta Vantaan kaupungin kesäseteleitä. Tämä asettaa vaatimuksen apuvalmentajien iälle, syntymäaika tulisi asettua vuosien 2002 – 2004 välille.

Kaikilta ohjaajilta edellytetään rikosrekisteritöntä taustaa.

Lyhyet hakemukset kesäleiriohjaajan tehtäviin tulee lähettää sunnuntaina 1.3.2020 mennessä osoitteeseen toimisto@pakkalanpalloseura.fi.