Pakkalan Palloseura

PPS Syysturnaus

PPS järjestää Syysturnauksen 11.9.2022, joka pelataan Kartanonkosken tekonurmella Vantaalla. Tapahtumassa on omat sarjat ikäluokille 2015-2017. Myös tyttöjoukkueet ovat erittäin tervetulleita pelaamaan poikien kanssa!

PPS Syysturnaus

Ikäluokat 2015-2016 pelaa kahdella eri tasolla (1 taso = EP, 2 taso = VP) 5v5.
2017-ikäluokassa vain yksi taso 4v4.

Hinta 90€/ peliryhmä (jos samasta joukkueesta useampi peliryhmä, 2.-4. peliryhmät á 80€).

Pelejä 3x á 20min per peliryhmä. Ei sijoitusotteluita.

Kaikki palkitaan osallistumismitalilla sekä jokaisesta peliryhmästä palkitaan yksi tsempparipalkinnolla.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen päättyy 28.8.2022 tai kun turnaus on täynnä. Turnausmaksuja ei palauteta, ellei tapahtuma peruunnu esimerkiksi Covid-19 rajoitusten vuoksi.

Lisätiedot:
maria.olinbolin@pakkalanpalloseura.fi

HUOM! Ilmoita kaikki peliryhmät erikseen omilla ilmoittautumisilla.

Ilmoittautuminen TÄSTÄ

ILMOITTAUTUNEET

Säännöt

– Peliaika 1x20min
– Pallo koko 3
– Ikäluokissa 2015-2016 kaksi tasoa, 2017 on yksi taso.
– Vetäytymissääntö puoleen kenttään kaikissa sarjoissa (aina kun pallo mv kädessä)
– Maaliheitto tai -potku, voi avata mistä tahansa osasta rangaistusaluetta potkaisemalla maasta tai heittämällä
– Etäisyyssääntö 5,5m
– Joukkue saa ottaa kentälle yhden lisäpelaajan, kun vastustaja johtaa vähintään viidellä (5) maalilla. Etu menetetään eron vähentyessä kahteen (2) maaliin.

Muut ohjeet

– Turnauksessa noudatetaan SPL:n sekä Kaikki pelaa-sääntöjä.
– Otteluohjelmat julkaistaan 1.9. mennessä.
– Ilmoittautukaa saapuessanne 30 minuuttia ennen ensimmäistä ottelua buffetissa. Tässä kohtaa annetaan osallistumismitalit sekä kaikkien joukkueiden tsempparit jo valmiiksi jaettavaksi.
– Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva vakuutus (Pelipassi).
– Turnauksen järjestäjät eivät vastaa loukkaantumisista tai sairastapauksista. Joukkueilla tulee olla omat huoltovarusteet sekä huoltajat mukana.
– Tapahtumassa noudatetaan ajankohtaisia terveysturvallisuusohjeita, jotka tiedotetaan tarvittaessa osallistuville joukkueille lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuman yhteyshenkilö

Maria Olin-Bolin