Pakkalan Palloseura

Wanda’s Pelitällit 2016-syntyneille

PPS järjestävää keväällä 2022 Kartanonkosken tekonurmella pelitälli tapahtumia 2016-ikäluokan joukkueille.

Wanda’s Pelitällit 2016-syntyneille

Tavoitteena on tarjota kaikille mukavia pelejä ja iloisia hetkiä oman joukkueen kanssa. Kaikille peliryhmille tulee kaksi peliä per tapahtuma ja tapahtumia on neljä huhti-kesäkuussa. Paikan päällä on myös PPS P16 joukkueen buffetti!

Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Tapahtuman tukijana Wanda’s Kitchen & Lounge! Wanda’s on koko perheen ravintola Myyrmäessä osoitteessa Liesikuja 5. Esimerkiksi pelien jälkeen kannattaa poiketa syömässä vaikka koko perheen kanssa!

Aika:
Sunnuntaisin 24.4., 15.5., 29.5. & 12.6. iltapäivällä (n. klo 14-17 välillä)

Hinta:
– 25€ peliryhmä per tapahtuma

Muut säännöt:
– Pelataan 5v5 tai 4v4, tämän voi aina sopia vastustajan kanssa
– Pelit á 20min
– Suosittelemme, että peliryhmissä on maks 8 (4v4) tai 10 (5v5) pelaajaa, että kaikki saavat pelata
– Sivurajakulj.- ja -syöttö, vetäytyminen aina kun pallo maalivahdilla

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen päättyy, kun tapahtumat ovat täynnä. Maksuja ei palauteta, ellei tapahtuma peruunnu esimerkiksi Covid-19 rajoitusten vuoksi.

Lisätiedot:
maria.olinbolin@pakkalanpalloseura.fi

Sunnuntai 24.4.2022:

Pojat: PPS Valkoinen, PPS Punainen, PPS Musta, TuPS Vihreä, TuPS Musta, TuPS Valkoinen, HooGee, KoiPS Sininen, KoiPS Valkoinen, KoiPS Sinivalkoinen

Otteluohjelma

Sunnuntai 15.5.2022 (ilmoittautuminen 5.5. mennessä):

Pojat: PPS Valkoinen, PPS Punainen, PPS Musta, MPS Keltainen, MPS Musta, HooGee
Tytöt: PPS, Ponnistus, FC Kirkkonummi, MPS

Sunnuntai 29.5.2022 (ilmoittautuminen 19.5. mennessä):

Pojat: PPS Valkoinen, PPS Punainen, PPS Musta, PPJ Laru White, PPJ Laru Blue, VJS, Keika
Tytöt: PPS, Ponnistus, FC Kirkkonummi

Sunnuntai 12.6.2022 (ilmoittautuminen 2.6. mennessä):