Pakkalan Palloseura

FLAG

Pakkalan Palloseura

Wanda’s Pelitällit 2016-syntyneille

PPS järjestävää keväällä 2022 Kartanonkosken tekonurmella pelitälli tapahtumia 2016-ikäluokan joukkueille.

Wanda’s Pelitällit 2016-syntyneille

Tavoitteena on tarjota kaikille mukavia pelejä ja iloisia hetkiä oman joukkueen kanssa. Kaikille peliryhmille tulee kaksi peliä per tapahtuma ja tapahtumia on neljä huhti-kesäkuussa.

Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Tapahtuman tukijana Wanda’s Kitchen & Lounge! Wanda’s on koko perheen ravintola Myyrmäessä osoitteessa Liesikuja 5. Esimerkiksi pelien jälkeen kannattaa poiketa syömässä vaikka koko perheen kanssa!

Aika:
Sunnuntaisin 24.4., 15.5., 29.5. & 12.6. iltapäivällä (n. klo 14-17 välillä)

Hinta:
– 25€ peliryhmä per tapahtuma

Muut säännöt:
– Pelataan 5v5 tai 4v4, tämän voi aina sopia vastustajan kanssa
– Pelit á 20min
– Suosittelemme, että peliryhmissä on maks 8 (4v4) tai 10 (5v5) pelaajaa, että kaikki saavat pelata
– Sivurajakulj.- ja -syöttö, vetäytyminen aina kun pallo maalivahdilla

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen päättyy, kun tapahtumat ovat täynnä. Maksuja ei palauteta, ellei tapahtuma peruunnu esimerkiksi Covid-19 rajoitusten vuoksi.

Lisätiedot:
maria.olinbolin@pakkalanpalloseura.fi

Sunnuntai 12.6.2022 (ilmoittautuminen 2.6. mennessä):

Pojat: PPS Valkoinen, PPS Punainen, PPJ Laru, NJS, Keika, Hoogee, TiPS Vihreä, TiPS Musta, HIFK, Valtti Vihreä, Valtti Keltainen, Valtti Raita
Tytöt: PPS Musta, PPS Punainen, FC Kirkkonummi

Otteluohjelman tarjoaa fudisturnaus.com