TYTTÖJOUKKUE vuonna 2011 ja 2012 syntyneille starttaa!

TYTTÖJOUKKUE vuonna 2011 ja 2012 syntyneille starttaa!

Pakkalan Palloseuran aloittaa kaikkein nuorimpien tyttöfutaajien joukkueen toiminnan la 2.6.2018 Kartanonkosken pienellä tekonurmella.

Päätimme perustaa joukkuetoiminnan vuonna 2011 – 2012 syntyneille tytöille meille saapuneiden kyselyiden johdosta, erityisesti juuri tyttöjoukkueessa pelaamisesta. Tähän asti uudet joukkueemme on perustettu yhteisjoukkueina, joissa samassa ryhmässä ovat aloittaneet niin tytöt kuin pojatkin. Nyt aloittavaan joukkueeseen voi siirtyä jo jossakin toisessa PPS:n joukkueessa pelaava tyttö, ja tietysti myös ihan uusi futiksesta mimmijengissä kiinnostunut tyttö. Ei ole väliä onko lajia harrastanut ennen tai ei, oppiminen tapahtuu joukkueessa yhdessä, kavereiden kanssa.

Joukkue harjoittelee 2 kertaa viikossa samaan tapaan kuin muissakin tämän ikäluokan joukkueissa toimitaan. Kesäkaudella tyttöt harjoittelevat omalla kotikentällä Kartanonkoskella ja talvisin lähialueiden kuplahalleissa ja koulujen liikuntasaleissa. Joukkueen toimintaa startataan lauantaista 2.6.2018 eteenpäin. Toimintaan voi liittyä mukaan joustavasti myös myöhemmin.

Joukkueen valmennustiimissä on joukko aktiivisia PPS:ssä toimivia ja itsekin pelaavia tyttöjä ja naisia. Heillä on erinomainen käsitys nimenomaan juuri tyttöjoukkueiden toiminnasta ja tuntevat parhaiten mimmifutiksen erityispiirteet. Valmennustiimiä ohjaa PPS:n monitoimimies, jalkapallolle sydämen täysin menettänyt Pekka Front.

Tutustu joukkueen omaan sivuun, ole yhteydessä, tule kokeilemaan futisharrastusta mimmijoukkueessa ja rakastu lajiin. Nähdään kentällä! 😀