Pakkalan Palloseura

Pojat 2017 (P5)

Meidän joukkue Pojat 2017 (P5)

2017 syntyneiden pelaajien poikajoukkue aloittaa harjoitukset tiistaina 20.4.2022!

Nyt tarjolla ALOITUSPAKETTI 100€ uusille 2016- ja 2017-syntyneille pelaajille! Paketti sisältää:
– Harjoittelun kaksi kertaa viikossa huhti-kesäkuussa
– Vakuutuksen
– PPS Puma-pelipaidan nimi ja numero painatuksella

PPS:n joukkueissa toiminta on avointa kaikille ja haluamme tarjota mahdollisuuden oppia jalkapalloa kannustavassa ilmapiirissä. Harjoituksissa leikimme, opettelemme monipuolisia liikuntataitoja ja tutustumme palloon. Tavoitteena on saada lapsille ilon ja onnistumisen tunteita liikunnan parissa. Tapahtumia on pari kertaa viikossa ja jokainen voi osallistua omilla ehdoillaan kerran tai kaksi. Pakkalassa on kaikilla hyvä toimintaympäristö harrastaa!

Meidän seurassa harrastuksen aloittamisen kynnys on matala. Harrastus on lähellä kotia, edullista ja toiminta on laadukasta. Pelaaja voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ennen sitoutumista (kokeilukerroilla pelaajia ei ole vakuutettu seuran puolesta).

Tiedoksi

ILMOITTAUTUMINEN EDELLYTTÄÄ REKISTERÖITYMISTÄ JA KIRJAUTUMISTA MYCLUBIIN OMILLA

Joukkueen Kalenteri

KEKartanonkosken iso tekonurmi18:00 - 19:00
PEKartanonkosken pieni tekonurmi17:00 - 18:00

Yhteys

Tyttöjalkapallon koordinaattori
maria.olinbolin@pakkalanpalloseura.fi

Joukkueenjohtaja
Tyttöjalkapallon koordinaattori
maria.olinbolin@pakkalanpalloseura.fi

Vastuuvalmentaja
Samuel Karlsson
samuel.karlsson@pakkalanpalloseura.fi

Valmentajat

Afra Gitonga
Savia Mavroveli

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0883 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

UUTISET

KUVAGALLERIA