Pakkalan Palloseura

FLAG
In English

Pakkalan Palloseura

English

Pojat 2018 (P5)

Meidän joukkue Pojat 2018 (P5)

2018-syntyneiden pelaajien poikajoukkue aloittaa toimintansa huhtikuussa keskiviikkona 12.4.2023!

PPS:n joukkueissa toiminta on avointa kaikille ja haluamme tarjota mahdollisuuden oppia jalkapalloa kannustavassa ilmapiirissä. Harjoituksissa leikimme, opettelemme monipuolisia liikuntataitoja ja tutustumme palloon. Tavoitteena on saada lapsille ilon ja onnistumisen tunteita liikunnan parissa. Tapahtumia on pari kertaa viikossa ja jokainen voi osallistua omilla ehdoillaan kerran tai kaksi. Pakkalassa on kaikilla hyvä toimintaympäristö harrastaa!

Meidän seurassa harrastuksen aloittamisen kynnys on matala. Harrastus on lähellä kotia, edullista ja toiminta on laadukasta. Pelaaja voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ennen sitoutumista (kokeilukerroilla pelaajia ei ole vakuutettu seuran puolesta).

Aloituspotkun mahdollistamassa on aloittavien joukkueiden yrityskummi on K-Rauta Vantaanportti, joka on mukana sponsoroimassa uusille junioripelaajille ensimmäiset pelipaidat!

Tiedoksi

ILMOITTAUTUMINEN EDELLYTTÄÄ REKISTERÖITYMISTÄ JA KIRJAUTUMISTA MYCLUBIIN 

Joukkueen Kalenteri

Harjoitusvuorot

KEKartanonkosken pieni tekonurmi17:00 - 18:00
PEKartanonkosken iso tekonurmi17:00 - 18:15

Yhteys

Risto Tikka
PPS seurakoordinaattori
risto.tikka@pakkalanpalloseura.fi
+358 41 543 8217

Toimihenkilöt

Päävalmentaja
Samuel Karlsson
samuel.karlsson@pakkalanpalloseura.fi
p. 044 098 0268

Valmentajat

TUE JOUKKUETTA

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP10009 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Joukkuetta tukemalla mahdollistat harrastuksen kustannusten pysymisen kohtuullisina. Kiitos tuestasi!

KUVAGALLERIA

KUVAGALLERIA

Meidän Kumppanimme

Olemme erittäin kiitollisia saamestamme tuesta, sillä tämä mahdollistaa joukkueellemme joustavuutta ja mahdollisuuksia harrastamiseen.

Meidän Kumppanimme

Olemme erittäin kiitollisia saamestamme tuesta, sillä tämä mahdollistaa joukkueellemme joustavuutta ja mahdollisuuksia harrastamiseen.

K City Market
Inter sport
Puma
Wandas Kitchen and Lounge
Kehäkessa
K-Rauta Vantaanportti
Vaasan
K-rauta vantaanportti logo