Pakkalan Palloseura

FLAG

Pakkalan Palloseura

Tytöt 2012 (T10)

Meidän joukkue Tytöt 2012 (T10)

Vuonna 2012 syntyneiden tyttöjen joukkue aloitti toimintansa huhtikuussa 2021. Nyt mukana on jo reilu 20 pelaajaa! Mimmifutisbuumi alueellamme kasvaa ja tämä näkyy myös tasaisesti kasvavissa pelaajamäärissä. Uusia mahtuu mukaan aina!

Pakkalan Palloseurassa toiminta on avointa kaikille ja haluamme tarjota mahdollisuuden oppia jalkapalloa kannustavassa ilmapiirissä. Jalkapalloharrastuksen parissa pääsee kokemaan aitoa liikunnan iloa sekä tutustuu uusiin kavereihin. Meidän seurassa harrastuksen aloittamisen kynnys on matala. Harrastus on lähellä kotia, edullista ja toiminta on laadukasta. Pelaaja voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ennen sitoutumista (kokeilukerroilla pelaajia ei ole vakuutettu seuran puolesta). Kaikki mimmifutarit ovat tervetulleita mukaan!

Tiedoksi

Huoltajat:
Katja Jormanainen
Perttu Soininen

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0851 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

UUTISET

KUVAGALLERIA