Pakkalan Palloseura

Tytöt 2013 (T9)

Meidän joukkue Tytöt 2013 (T9)

Vuonna 2013 syntyneiden tyttöjen joukkue aloitti toimintansa huhtikuussa 2021. Nyt mukana on jo noin 20 pelaajaa ja lisää mahtuu porukkaan innokkaita futareita! Tule rohkeasti kokeilemaan, aikaisempaa kokemusta mistään lajista ei tarvitse olla.

Pakkalan Palloseurassa toiminta on avointa kaikille ja haluamme tarjota mahdollisuuden oppia jalkapalloa kannustavassa ilmapiirissä. Jalkapalloharrastuksen parissa pääsee kokemaan aitoa liikunnan iloa sekä tutustuu uusiin kavereihin. Jokainen voi harrastaa omilla ehdoillaan ja muutkin harrastukset mahtuu meidän pelaajien arkeen.

Meidän seurassa harrastuksen aloittamisen kynnys on matala. Harrastus on lähellä kotia, edullista ja toiminta on laadukasta. Pelaaja voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ennen sitoutumista (kokeilukerroilla pelaajia ei ole vakuutettu seuran puolesta).

Tiedoksi

Mikko Härkönen
Miikka Mäntynen
Tom Svennevig

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0879 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

UUTISET

KUVAGALLERIA