Pakkalan Palloseura

FLAG
In English

Pakkalan Palloseura

English

Jäsenedut

Pakkalan Palloseuran kumppanien tarjoamat edut

Seuran yrityskumppanit tarjoavat jäsenille monipuolisia etuja, joita voi hyödyntää seuran jäsenet näyttämällän jäsenkorttia.

Seuran jäsenistö saa PPS:n jäsenkortin MyClubista joko tulostettua tai tallennettua puhelimeensa menemällä omiin tietoihinsa ja klikkaamalla oman nimensä alapuolella olevaa kohtaa “Tulosta jäsenkortti”

INTERSPORT TAMMISTO

Intersport Tammisto on seuran virallinen varustetoimittaja. Intersport tarjoaa jäsenmille 10 % alennuksen tuotteista (ei koske seuravalikoimaa).

Intersport Tammisto
Voimakuja 2, 01510 Vantaa

https://www.intersport.fi/fi/kauppa/vantaa-tammisto/

K-CITYMARKET JUMBO

Seuran pelaajien, toimihenkilöiden, perheenjäsenten, kannattajien, naapureiden ja tuttujen jokaisesta Jumbon Citymarketin elintarvikeosaston K-Plussakorttiostoksesta joukkueet kartuttavat joukkueen omaa sponsorointisummaa. Kertyneistä elintarvikeostoksista K-Citymarket Jumbo Foodtrail Oy sponsoroi joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta henkilökohtaisten Plussa-pisteiden kertymiin eikä muihin etuihin.

Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueesi tunnuksella tuet samalla joukkueen toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa.

Rekisteröityminen tapahtuu joukkuekohtaisen sponsorointikoodin avulla ja koodit löytyvät joukkueiden kotisivuilta: https://pakkalanpalloseura.fi/pps-joukkueet/

WANDA'S KITCHEN & LOUNGE

Wanda’s Kitchen & Lounge tarjoaa 15 % alennuksen seuran jäsenistölle à la carte ruokailusta su-to klo 14 – 22. Alennus koskee koko pöytäseuruetta, max 4 hlöä.

Wanda’s Kitchen & Lounge
Liesikuja 5, Myyrmäki
https://www.wandas.fi/

KULTA-AIKA

Koru- ja kellomyymälä Kulta-Aika tarjoaa seuran jäsenistölle ja perheille -25% alennuksen Tammiston myymälässä tehdyistä ostoista. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita ja etu on voimassa vuoden 2023 loppuun asti (ei Aarni ja Garmin tuotteet).

Kuta-Aika Tammisto
Säästökuja 2, 01520 Vantaa
https://www.kulta-aika.fi/i/kulta-aika-tammisto/66/

Coming soon

Coming soon

vaasan leipomomyymälä tammisto

Vaasan leipomomyymälä Tammistossa 20 % alennus leipomotuotteista!

Vaasan Leipomo tarjoaa seuran jäsenistölle ja perheelle -20% alennuksen ostoksista Vaasan Leipomon Tammiston tehtaanmyymälästä. Alennuksen saa kaikista leipomotuotteista sekä muista Lantmännen konsernin myyntiin tulevista erikoiseristä, joita on myynnissä myös Tammiston myymälässä. Alennus ei koske myynnissä olevia mehuja, limuja, kahvia, makeisia tai jäätelöä.

Alennus koskee PPS:n pelaajan omia ja hänen perheensä ostoksia. Seuran jäsenyyden voi ilmoittaa kassalla näyttämällä seuran jäsenkorttia.

Vaasan Tammiston myymälä
Hagelstamintie 28, 01520 Vantaa
https://www.vaasan.fi/tietoa/yhteystiedot/vaasan-myymalat/