Toiminta

Pakkalan Palloseuran tavoitteena on tarjota alueen lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa ja muuta liikuntaa lähellä kotiaan. Pääperiaatteitamme on tukea jokaista pelaajaa yksilönä kohti omaa huipputasoaan.

Pakkalan Palloseura’s goal is to offer all children and youth a chance to play football and train other sports nearby. Our key principles is to support every player as an individual and help them reach their personal best.

Vantaan talvisarjaa pelataan marraskuusta maaliskuuhun Hakunilan kuplahallissa

Pakkalan Palloseura, Korson Palloseura, Itä-Hakkilan Kilpa Koivukylän Palloseura ja Tikkurilan Palloseura yhdistivät voimansa ja perustivat Vantaalle oman talvisarjan PT12, PT13 ja PT14 ikäluokan joukkueille. Talvisarjaan mahtuu mukaan 50 ensimmäistä ilmoittautunutta joukkuetta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan »

7. - 18.6.2021 mennään PPS:n Aktia futis- ja sporttileirille

Missäpä sen mukavampaa olisi aloittaa kesälomaa koulujen jälkeen! Ohjattua toimintaa, taitojen hiomista, kavereita ja kivaa tekemistä. Aikainen ilmoittautuja pääsee osallistumaan leirille edullisemmin.

Lue lisää »

Pakkalan Palloseuran tavoitteena on tarjota lähialueen asukkaille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa lähellä kotiaan.

Pääperiaatteenamme on tukea jokaista pelaajaa yksilönä kohti omaa huipputasoaan. Yhteistyössä alueemme päiväkotien ja koulujen kanssa tavoitteemme on myös lisätä lasten ja nuorten kiinnostusta liikuntaa ja jalkapalloa kohtaan.

Lue lisää »

Katso ajan tasalla olevat kaikkien joukkueiden harjoitusvuorot täältä.

Lue lisää »

PPS:n vuosikello – seuran ja piirin vuoden ohjelma ja tapahtumat listattuna

Milloin joukkuetiedot päivitetään? Milloin harjoitusvuorot vahvistetaan? Milloin turnaukset järjestetään? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät PPS:n vuosikellosta, josta löydät vuotuisen toimintasuunnitelman ja tapahtumat aikajärjestyksessä.

Lue lisää »

Joukkueiden toimihenkilöt

Juniorijoukkueiden toimintaa pyörittävät pelaajien vanhemmat. Vastuuvalmentaja on usein ulkopuolinen ammattivalmentaja. Joukkue tarvitsee vastuuvalmentajan lisäksi apuvalmentajia, joukkueenjohtajan, huoltajan ja rahastonhoitajan. Seura järjestää koulutusta kaikkiin tehtäviin.

Lue lisää »

Liikuntaleikki Vantaa ry järjestää yhteistyössä PPS:n kanssa Naperofutis-, Perhefutis- ja Temppukoulu-toimintaa.

Leikinomaisuus, monipuolisuus ja kannustava ilmapiiri ovat toiminnan tavoitteita. Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikuntaleikkejä, jalkapallon perusteita ja hauskoja temppuratoja. Pääohjaajina toimii pitkään lasten ohjauksessa mukana olleita aikuisia.

Lue lisää »