Varusteinfo

Meillä on yhteistyösopimus Stadiumin kanssa varustehankintojen osalta. Kaikki PPS:n joukkueet ja pelaajat ovat oikeutettuja Team Stadiumin etuihin ja bonukseen. PPS:n virallinen tuotemerkki on Nike.

Harjoitteluasu ja peliasu

Peliasumme kotiotteluissa on punainen pelipaita, mustat housut (shortit tai hiekkahousut) ja mustat sukat.

Peliasumme vierasotteluissa on valkoinen pelipaita, mustat housut (shortsit ja hiekkahousut) ja yli yhdeksänvuotiaiden joukkueissa valkoiset sukat. Pienemmät pelaajat käyttävät mustia sukkia.

Harjoitusasumme on musta.

Painatusten vähimmäisvaatimukset

• Pelipaitaan painatetaan selkään pelaajan numero ja rintaan Pakkalan Palloseuran logo.
  • Harjoittelupaitaan painatetaan rintaan Pakkalan Palloseuran logo.

Suosituksena on ainakin harjoittelupaitaan painatettaisiin myös pelaajan nimi/sukunimi (tarkista asia joukkueenjohtajaltasi) jotta valmentajan olisi helpompi erottaa samanvärisiin asuihin pukeutuneet pelaajat kentällä kun vauhti on päällä.

Painatusten hinnaston löydät myös Stadium Team Salesin sivuilta.

Yhtenäinen joukkueasu yhdistää joukkuetta, nostaa ylpeyttä omaan seuraan ja joukkueeseen kuulumista kohtaan. Meille on tärkeää että pelaajamme kokevat kuuluvansa omaan jengiin. Kannammekin seuravärejä ylpeydellä yhtenä joukkona. 🙂

Varusteiden hankinta ja bonusalennukset

Varusteita hankitaan joukkueissa keskitetysti varustevastaavien toimesta. Virallinen varusteiden toimittaja on Stadium Team Sales, Tammisto, Vantaa. Tarvittaessa Team Salessa voi asioida myös itsenäisesti. Tämä voi tulla tarpeeseen mikäli aloittaa joukkueessa kesken kauden.

Seuramme varustevalikoimaan voi tutustua Team Sales sivuilla. Sivulla mainitut edullisemmat hinnat saat käyttöösi kertomalla kassalla joukkueesi bonustilin. Samalla kartutat joukkueesi bonustiliä jolla joukkueesi voi ostaa esim. harjoittelutarvikkeita. Muista vinkata joukkueen bonustilistäsi myös esim. sukulaisillesi, he voivat näin tukea joukkuettasi Stadiumissa asioidessaan.

Muut varusteet

Säärisuojat

Pelaajan ensimmäinen varuste. Ilman säärisuojia ei pelaajaa lasketa kentälle turvallisuussyistä.

Nappikset

Nappikset kannattaa käydä ostamassa pelaajan kanssa asiantuntevasta urheiluliikkeestä. Nappiksia on erilaisia. Me pelaamme tekonurmilla, joten nappikset tulisi valita tekonurmikentille sopiviksi. Sääntönä on, että nappikset kuuluu kentälle ja sieltä lähdettäessä vaihdetaan aina toiset kengät jalkaan. Näin säästetään myös nappisten nappuloita kulumasta.

Jalkapallo

Eri ikäiset käyttävät eri kokoisia palloja. Pallo on syytä täyttää uudella ilmalla säännöllisesti, joten pallopumppu on myös tarpeen.

• 9 vuotiaat ja nuoremmat, pallokoko 3
  • 10 – 13 -vuotiaat, pallokoko 4
  • 14 -vuotiaat ja vanhemmat, pallokoko 5

Juomapullo

Riittävä nestetankkaus treeneissä ja peleissä on oleellista. Juostessa tulee aina hiki.

Palloreppu

Repussa on kätevä verkko pallon kuljettamiseen. Kaikki muutkin pelaajan tavarat kulkevat näppärästi repussa.

Välineurheiluahan tämä ei ole..

Mutta pelaajasta riippuen erilaiset pienet tarvikkeet voivat olla hyväksi. Sukkateipillä taataan säärisuojien paikoillaan pysyminen, jääpalapussia voi olla hyvä pitää repussa mukana kaiken varalta, aurinkorasva kuuluu kesällä pelaajan varustukseen erityisesti pitkinä turnauspäivinä, samoin kun pienet eväät. Ajan kanssa oppii mitkä asiat ovat oleellisia ja mitkä eivät. Pienillä jutuilla pääsee kuitenkin alkuun ja loput kannattaa katsoa ajan kanssa.

Stadium Team Sales yhteystiedot

Team Sales