Aikuisten Kuntofutis

Aikuisten Kuntofutis innokkaille aloittelijoille, naisille ja miehille, kesäkaudella Kartanonkosken tekonurmella ja talvikaudella Tikkurilan kuplahallissa.

Olisiko kivaa treenata ja pelata futista mukavassa seurassa ja pitää hauskaa pallon kanssa hyvissä olosuhteissa rentojen ohjaajien kanssa. Nyt se on mahdollista!

PPS järjestää matalankynnyksen harrastuksen aloittamiseen aikuisten kuntofutiksen, joka on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille.
Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita.
Kuntofutiksen vetäjinä toimivat PPS:n valmentajat.

Kesäkauden ensimmäiset kuntofutiksen harjoitukset palloillaan Kartanonkosken isolla tekonurmella perjantaina 5.6. klo 19:00-20:00

Treenipaikkana koko kesäkauden kesäkuusta lokakuuhun on Kartanonkosken urheilupuiston iso tekonurmi (Tilkuntie 9, 01520 Vantaa).

Ajankohta: Perjantaisin klo 19:00-20:00

Kuntofutiksen hinta:
Koko kausi (kesä-lokakuu): 120 €.
Kuukausimaksu: 30 €
Kertamaksu: 10 €.

Maksu onnistuu myös mm. Edenred ja Smartum liikuntaeduilla, sekä ePassilla!

Varoitus: Futis saattaa aiheuttaa elinikäisen riippuvuuden.

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätiedot:
Risto Tikka, PPS seurakoordinaattori
risto.tikka@pakkalanpalloseura.fi  p. +358 41 543 8217

ILMOITTAUTUMINEN EDELLYTTÄÄ REKISTERÖITYMISTÄ JA KIRJAUTUMISTA MYCLUBIIN OMILLA TIEDOILLA
(PPS Vanhempi – muista kirjautua ulos lapsesi myclub-tunnuksesta ennen ilmoittautumista).

ILMOITTAUDU