Aikuisten Kuntofutis

Aikuisten Kuntofutis innokkaille aloittelijoille, naisille ja miehille, aloittaa Kartanonkosken tekonurmella toukokuussa perjantaina 3.5.

Olisiko kivaa treenata ja pelata futista mukavassa seurassa ja pitää hauskaa pallon kanssa hyvissä olosuhteissa rentojen ohjaajien kanssa. Nyt se on mahdollista!

PPS järjestää matalankynnyksen harrastuksen aloittamiseen aikuisten kuntofutiksen, joka on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille.
Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita.
Kuntofutiksen vetäjinä toimivat PPS:n valmentajat.
Ajankohta: Perjantaisin klo 19:30-20:30

Treenipaikkana on Kartanonkosken urheilupuiston iso tekonurmi.
(poikkeuksena ke 8.5. ja treenit ovat silloin Kartanonkosken pienellä tekonurmella)
(Pe 3.5., ke 8.5., pe 17.5., pe 24.5., pe 7.6., pe 14.6., pe 28.6., pe 5.7., pe 12.7., pe 19.7., pe 26.7., pe 2.8., pe 9.8., pe 16.8., pe 23.8., pe 30.8., pe 6.9., pe 13.9., pe 20.9. ja pe 27.9.)

Kuntofutiksen hinta:
Koko kausi (touko-syyskuu): 100 €.
Kuukausimaksu: 30 €
Kertamaksu: 10 €.

Maksu onnistuu myös mm. Edenred ja Smartum liikuntaeduilla!

Koko kaudeksi ilmoittautuneille hinta sisältää pallon ja 40:lle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle treenipaidan.

Varoitus: Futis saattaa aiheuttaa elinikäisen riippuvuuden.

TERVETULOA MUKAAN!

ILMOITTAUTUMINEN EDELLYTTÄÄ REKISTERÖITYMISTÄ JA KIRJAUTUMISTA MYCLUBIIN OMILLA TIEDOILLA
(PPS Vanhempi – muista kirjautua ulos lapsesi myclub-tunnuksesta ennen ilmoittautumista).

ILMOITTAUDU