Aikuisten Kuntofutis

Aikuisten Kuntofutis innokkaille aloittelijoille, naisille ja miehille, kesäkaudella 2021 kaksi kertaa viikossa Kartanonkosken tekonurmella.

Olisiko kivaa treenata ja pelata futista mukavassa seurassa ja pitää hauskaa pallon kanssa hyvissä olosuhteissa rentojen ohjaajien kanssa. Nyt se on mahdollista!

PPS järjestää matalankynnyksen harrastuksen aloittamiseen aikuisten kuntofutiksen, joka on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille.
Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita.
Kuntofutiksen vetäjinä toimivat PPS:n valmentajat.

Kesäkauden 2021 ensimmäiset kuntofutiksen harjoitukset palloillaan Kartanonkosken isolla tekonurmella perjantaina 21.5. klo 19:30-20:30

Treenipaikkoina koko kesäkauden toukokuusta lokakuuhun on Kartanonkosken urheilupuiston pieni tekonurmi keskiviikkoisin ja iso tekonurmi perjantaisin (Tilkuntie 9, 01520 Vantaa).

Ajankohta:

Keskiviikkoisin klo 19:00-20:00, Kartanonkosken pieni tekonurmi

Perjantaisin klo 19:30-20:30, Kartanonkosken iso tekonurmi

Aikuisten kuntofutiksen valmentajat:

Iiro Sivén, puh. 040 749 5477

Tuomas Huumonen, puh. 046 8785 131

Kuntofutiksen hinta:
Koko kausi (kausi 2021): 100 €.
Kertamaksu: 10 €.

Maksu onnistuu myös mm. Edenred ja Smartum liikuntaeduilla, sekä ePassilla!

Varoitus: Futis saattaa aiheuttaa elinikäisen riippuvuuden.

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätiedot:
Risto Tikka, PPS seurakoordinaattori
risto.tikka@pakkalanpalloseura.fi  p. +358 41 543 8217

ILMOITTAUTUMINEN EDELLYTTÄÄ REKISTERÖITYMISTÄ JA KIRJAUTUMISTA MYCLUBIIN OMILLA TIEDOILLA
(PPS Vanhempi – muista kirjautua ulos lapsesi myclub-tunnuksesta ennen ilmoittautumista).

ILMOITTAUDU