Aikuisten Kuntofutis

Aikuisten Kuntofutis innokkaille aloittelijoille, naisille ja miehille, talvikaudella Tikkurilan kuplahallissa ja kesäkaudella Kartanonkosken tekonurmella.

Olisiko kivaa treenata ja pelata futista mukavassa seurassa ja pitää hauskaa pallon kanssa hyvissä olosuhteissa rentojen ohjaajien kanssa. Nyt se on mahdollista!

PPS järjestää matalankynnyksen harrastuksen aloittamiseen aikuisten kuntofutiksen, joka on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille.
Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita.
Kuntofutiksen vetäjinä toimivat PPS:n valmentajat.

Ajankohta: Torstaisin klo 21:00-22:00

Treenipaikkana talvikaudella on Tikkurilan urheilupuiston kuplahalli (Läntinen Valkoisenlähteentie 56, 01300 Vantaa).
(Torstaisin 16.1., 23.1., 30.1., 6.2., 13.2., 20.2., 27.2., 5.3., 12.3., 19.3. ja 26.3.)

Kesäkaudella huhtikuusta lokakuuhun treenit pidetään Kartanonkosken tekonurmella perjantaisin klo 19:00-20:00

Kuntofutiksen hinta:
Koko kausi (tammi-kesäkuu): 120 €.
Kuukausimaksu: 30 €
Kertamaksu: 10 €.

Maksu onnistuu myös mm. Edenred ja Smartum liikuntaeduilla!

Varoitus: Futis saattaa aiheuttaa elinikäisen riippuvuuden.

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätiedot:
Risto Tikka, PPS seurakoordinaattori
risto.tikka@pakkalanpalloseura.fi  p. +358 41 543 8217

ILMOITTAUTUMINEN EDELLYTTÄÄ REKISTERÖITYMISTÄ JA KIRJAUTUMISTA MYCLUBIIN OMILLA TIEDOILLA
(PPS Vanhempi – muista kirjautua ulos lapsesi myclub-tunnuksesta ennen ilmoittautumista).

ILMOITTAUDU