Pakkalan Palloseura

Pakkalan Palloseura ry on Keski-Vantaalla toimiva paikallinen jalkapalloon erikoistunut kasvattajaseura.
Meillä harrastaa viikoittain lähes 600 jäsentä.
Harrastajia seurassa on 5 vuotiaista lähtien aina aikuisten kuntofutikseen.
Ikäluokkia seurassa on 12, aikuisjoukkueita 3 sekä kuntofutis.
Tarjoamme kaikille halukkaille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omalla tasolla ja kohti omaa huippua.
Harrastaminen Pakkalan Palloseurassa maksaa n. 35–80 euroa kuukaudessa, riippuen ikäluokasta.
Pakkalan Palloseura pitää myös huolen, että lahjakkaimmilla pelaajilla on seurassamme mahdollisuus kehittyä sekä mahdollisesti siirtyä eteenpäin yhteistyöväylien kautta.
Kannustamme jäsenistöämme monipuoliseen liikuntaan sekä terveisiin elämäntapoihin.
Seuran puheenjohtajana toimii Teemu Pärssinen.
Seuran päätoimisina työntekijöinä toimivat seurakoordinaattori Risto Tikka sekä valmennuspäällikkö Mauricio Soto.

KASVATTAJASEURA
Pakkalan Palloseura pyrkii toiminnallaan viemään osaltaan jalkapallon asemaa eteenpäin asettamiensa periaatteiden mukaisesti.
Seura pyrkii ikään ja tavoitteisiin katsomatta luomaan kaikille tasapuoliset mahdollisuudet harrastaa jalkapalloa tasoaan vastaavassa ryhmässä.
Seuran tärkeimmät urheilulliset tavoitteet ovat:

• taata laadukas harrastuksen kesto lähialueella lapsesta aikuiseen.
  • kasvattaa tavoitteellisimmista ja kyvykkäimmistä pelaajista pelaajia, jotka pärjäävät tavoitteellisemmassa ja kilpailukykyisemmässä ympäristössä.

Fokus laadukkaassa, monipuolisessa ja pitkäjänteisessä kehitystyössä.

• Innostamme ja haastamme pelaajia peruspelaamisen kehittämiseen sekä henkilökohtaisen taitotason parantamiseen.
  • Emme hae väkisin menestystä ja opeta esim. vain yhtä pelitapaa, jolla saamme menestystä.
  • Pelkkä joukkueen pärjääminen ei saa olla ainoa mittari, vaikka menestystä ei saa myöskään vähätellä.
  • Tuemme kahden lajin harrastamista niin lapsiurheiluvaiheessa kuin nuorisourheiluvaiheessa.ry

Pakkalan Palloseuran hallituksen sekä
seuratyöntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä.

Historia

Tarinan alku. Kuinka Keski-Vantaan vanhojen kartanoiden ja tuotantotilojen maille kylvettiin ensimmäiset jalkapallosiemenet.

Missio/Visio/Arvot

Olemme paikallinen, innostava ja elinvoimainen
jalkapalloon erikoistunut kasvattajaseura.

SEURAN SÄÄNNÖT

Pakkalan Palloseura ry:n säännöt

siinä muodossa kuin ne löytyvät Patentti- ja rekisterihallituksesta.

Verkkolaskutus –
E-invoicing