Varusteinfo

Harjoitteluasu ja peliasu

Varustetoimittajan muutoksen johdosta päivitetyt varusteohjeistukset lisätään sivuille mahdollisimman pian.

Varusteiden hankinta

Varustetoimittaja

PPSn varustetoimittaja on Jako

Muut varusteet

Säärisuojat

Pelaajan ensimmäinen varuste. Ilman säärisuojia ei pelaajaa lasketa kentälle turvallisuussyistä.

Nappikset

Nappikset kannattaa käydä ostamassa pelaajan kanssa asiantuntevasta urheiluliikkeestä. Nappiksia on erilaisia. Me pelaamme tekonurmilla, joten nappikset tulisi valita tekonurmikentille sopiviksi. Sääntönä on, että nappikset kuuluu kentälle ja sieltä lähdettäessä vaihdetaan aina toiset kengät jalkaan. Näin säästetään myös nappisten nappuloita kulumasta.

Jalkapallo

Eri ikäiset käyttävät eri kokoisia palloja. Pallo on syytä täyttää uudella ilmalla säännöllisesti, joten pallopumppu on myös tarpeen.

• 9 vuotiaat ja nuoremmat, pallokoko 3
  • 10 – 13 -vuotiaat, pallokoko 4
  • 14 -vuotiaat ja vanhemmat, pallokoko 5

Juomapullo

Riittävä nestetankkaus treeneissä ja peleissä on oleellista. Juostessa tulee aina hiki.

Palloreppu

Repussa on kätevä verkko pallon kuljettamiseen. Kaikki muutkin pelaajan tavarat kulkevat näppärästi repussa.

Välineurheiluahan tämä ei ole..

Mutta pelaajasta riippuen erilaiset pienet tarvikkeet voivat olla hyväksi. Sukkateipillä taataan säärisuojien paikoillaan pysyminen, jääpalapussia voi olla hyvä pitää repussa mukana kaiken varalta, aurinkorasva kuuluu kesällä pelaajan varustukseen erityisesti pitkinä turnauspäivinä, samoin kun pienet eväät. Ajan kanssa oppii mitkä asiat ovat oleellisia ja mitkä eivät. Pienillä jutuilla pääsee kuitenkin alkuun ja loput kannattaa katsoa ajan kanssa.

Varastevastaavan yhteystiedot

Pakkalan Palloseuran edustaja: