Pakkalan Palloseura

FLAG

Pakkalan Palloseura

Tytöt 2016 (T6)

Meidän joukkue Tytöt 2016 (T6)

Vuonna 2016 syntyneiden tyttöjen joukkue on aloittanut toimintansa lokakuussa 2021 ja mukana palloilee reilu parikymmentä innokasta futaria.

Joukkueessa toiminta on avointa kaikille ja haluamme tarjota mahdollisuuden oppia jalkapalloa kannustavassa ilmapiirissä. Harjoituksissa leikimme, opettelemme monipuolisia liikuntataitoja ja tutustumme palloon. Tavoitteena on saada lapsille ilon ja onnistumisen tunteita liikunnan parissa. Tapahtumia on pari kertaa viikossa ja jokainen voi osallistua omilla ehdoillaan kerran tai kaksi. Pakkalassa on tytöillä hyvä toimintaympäristö harrastaa!

Meidän seurassa harrastuksen aloittamisen kynnys on matala. Harrastus on lähellä kotia, edullista ja toiminta on laadukasta. Pelaaja voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ennen sitoutumista (kokeilukerroilla pelaajia ei ole vakuutettu seuran puolesta).

Tiedoksi

Jarno Utoslahti
Eleonora Väisänen
Jarno Utoslahti

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0880 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

UUTISET

KUVAGALLERIA