UUTISET

PPS_logo
PPS_Wandas
PPS

PPS ja ravintola Wanda’s aloittavat yhteistyön

Pakkalan Palloseura ja ravintola Wanda´s Kitchen & Lounge ovat aloittaneet uuden yhteistyön. Wanda’sin tavoitteena on ollut alusta asti tukea paikallisuutta sekä yhdistää voimansa urheilun ja kulttuurin edistämiseksi. Yrittäjät tukevat useita urheiluseuroja sekä paikallista kulttuuritoimintaa. PPS on siis luonteva uusi kumppani

PPS_Old_Stars
Old Stars

Old Stars miesten jalkapallojoukkue siirtyy Pakkalan Palloseuraan!

Tosi hyvillä fiiliksillä tullaan Pakkalan Palloseuraan. Kartanonkoskella on olosuhteet kunnossa ja PPS seurana mahdollistaa myös erilaisten kentän ulkopuolisten ideoiden toteuttamisen. Ollaan aiemmin esimerkiksi järjestetty turnauksia ja niitä mieluusti toteutettaisiin myös jatkossa.

PPS-Vuoden2
Pelaajat

PPS kauden 2021 päättäjäiset ja PPS vuoden palkitut

PPS kauden 2021 päättäjäisiä vietettiin iloisissa tunnelmissa Kartanonkosken koululla lauantaina 20.11.2021.
Tervetulotoivotusten ja donitsi- ja pillimehu- ym. tarjoiluiden jälkeen palkittiin tänä vuonna taitokisoista taitomerkin suorittaneet pelaajat, kaikkien PPS-joukkueiden kauden tsempparipelaajat ja vuoden PPS maalivahti, sekä kauden 2021 PPS toimihenkilö ja valmentaja.

Valmentaja

Jarno Repo valmentajaksi Pakkalan Palloseuraan

Jarno Repo liittyy PPS P10 ja P11 valmennusryhmiin. UEFA B, FUTSAL C ja MV 1 valmentajakurssit suorittanut Jarno aloitti valmentamisen vuonna 2010 ja on valmentanut urallaan mm. 10-20-vuotiaita pelaajia.