Pakkalan Palloseura

FLAG
In English

Pakkalan Palloseura

English

PPS_logo

Ohjaajahaku PPS-Kesäleirille 5.-16.6.2023 on alkanut

PPS_logo

Ohjaajahaku PPS-Kesäleirille 5.-16.6.2023 on alkanut

PPS järjestää jälleen Kartanonkosken tekonurmilla joka vuotisen ja erittäin suositun kesäleirin 5.-16.6.2023!
 

Kesäleiri on kouluikäisille lapsille suunnattu leiri, jossa jalkapallo on vahvasti mukana, mutta ohjelmassa on paljon muutakin liikunnallista ja mukavaa ohjelmaa. Leiri on kaksi viikkoa ja ohjattua toimintaa on ma-pe klo 9-15. Futisharjoitusten ja -taitojen hiomisen lisäksi myös pelataan ja leikitään moniopuolisesti. Tavoitteena on myös vahvistaa yhteishenkeä ja tutustutaan uusiin kavereihin.

Leirille haetaan nyt innokkaita ohjaajia, joilla toivotaan olevan jalkapallotaustaa. Etsimme leirin apuohjaajiksi vuosina 2005-2008-synteitä nuoria. Paikkoja 4-5 apuohjaajalle. Työpäivät sijoittuvat ma-pe välille ja työtunteja on noin 6-8 h/pvä.

Pääohjaajan vastuulla on kesäleirin ohjelman suunnittelu, sekä apuohjaajien työn koordinointi. Apuohjaajien vastuulla on toteuttaa kesäleirin ohjelma pääohjaajan ohjauksessa ja suunnitelman mukaisesti. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta ohjaajatyöstä ja lasten kanssa toimimisesta, sekä jalkapallon valmentajakoulutusta, katsotaan se hakijalle eduksi.

Apuohjaajien palkkauksen tueksi kesäleiriohjaajien tulisi hakea Vantaan kaupungin kesätyöseteli. Tämä asettaa vaatimuksen apuvalmentajien iälle, eli syntymäaika tulisi asettua vuosien 2005-2008 välille. Kaikilta ohjaajilta edellytetään rikosrekisteritöntä taustaa.

Lyhyet hakemukset kesäleiriohjaajan tehtäviin tulee lähettää sunnuntaihin 12.3.2023 mennessä osoitteeseen toimisto@pakkalanpalloseura.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email