Pakkalan Palloseura

FLAG
In English

Pakkalan Palloseura

English

PPS_logo

Puheenjohtajan syysterveiset

PPS_logo

Puheenjohtajan syysterveiset

Hei kaikille,

Syksy on pian vierähtänyt ja joulu tekee tuloaan. Jalkapallokausi 2023 on taputeltu ja aloitamme uuden kauden 2024 iloisin mielin.

Kotikenttämme Kartanonkoski hiljenee ja joukkueet siirtyvät talviharjoittelu kentille ja koulujen liikuntasaleihin. Osa joukkueista pelaa talvisarjoja, osa pelkästään harjoituspelejä.

Kulunut kausi on ollut menestyksekäs. Pelaajamäärät ovat kasvaneet, nuoremmissa ikäluokissa on saatu toimintaa käyntiin ja kokonaisuutena joukkueet ovat menestyneet hienosti. Esimerkkinä vanhempien ikäluokkien B-poikien PPS/Tips Yj nousu ykköseen eli toiseksi korkeimmalle sarjatasolle kaudelle 2024 ja P2010 joukkueen sarjapaikan varmistaminen kaudelle 2024 ykkösessä. Se on joukkueen kolmas vuosi tällä tasolla. Seurassamme on saatu myös lukuisia turnausvoittoja.

Seuran uudet valmennus- ja junioripäällikkö aloittavat tehtävissään. Valmennuspäällikkönä toimii Jyri Nieminen ja junioripäällikkönä Iiro Siven. Tervetuloa seuraan!

Seuramme jatkaa kasvuaan. Olemme tänä vuonna olleet monien haasteiden edessä ja nyt seuran hallitus on päättänyt tukea tulevaisuuden kasvua entisestään. Olemme lisäämässä operatiiviselle puolelle ihmisiä ja uutena vakanssina seurassa aloittaa kehityspäällikkö. Olemme hallituksessa nimittäneet kehityspäälliköksi Maria Olin-Bolinin. Maria aloittaa tehtävässään
marraskuun alusta.

Marian tehtävänkuva on:
– Strategiatyö ja strateginen johtaminen
– Hallinnon ja organisaation kehittäminen
– Toimihenkilökoulutusten kehittäminen
– Markkinointi ja ulkoinen viestintä
– Seuran tapahtumat
– Yritysyhteistyökumppanuudet ja varainhankinnan kehittäminen
– Uusien kehityshankkeiden kartoitus ja suunnittelu
– Muut mahdolliset työntekijän pääasiallisiin tehtäviin välittömästi liittyvät tehtävät

Hallitus odottaa innolla yhteistyötä tulevan kehityspäällikön kanssa. Maria onkin jo entuudestaan tuttu monille seuratoimijoille, pelaajille ja vanhemmille.

Kiitos vielä kuluneista vuosista Mauricio ”Maukka” Soto ja työstä seuran eteen. Kiitos myös seurakoordinaattori Risto Tikalle. Ilman Ristoa ei seuran toiminta pyörisi.

Mukavaa joulun odotusta kaikille, nähdään kentällä!

PS. Jos halllitustyöskentely kiinnostaa ja haluat olla etulinjassa kehittämässä seuran toimintaa, niin ole rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen tai laita “hakemus” hallitukselle: hallitus@pakkalanpalloseura.fi.

Terveisin,

Marko Jakonen
PPS Hallituksen Puheenjohtaja

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email