Pakkalan Palloseura

FLAG
In English

Pakkalan Palloseura

English

PPS_logo

PPS kauden 2021 päättäjäiset ja PPS vuoden palkitut

PPS_logo

PPS kauden 2021 päättäjäiset ja PPS vuoden palkitut

PPS kauden 2021 päättäjäisiä vietettiin iloisissa tunnelmissa Kartanonkosken koululla lauantaina 20.11.2021.
Tervetulotoivotusten ja donitsi- ja pillimehu- ym. tarjoiluiden jälkeen palkittiin tänä vuonna taitokisoista taitomerkin suorittaneet pelaajat, kaikkien PPS-joukkueiden kauden tsempparipelaajat ja vuoden PPS maalivahti, sekä kauden 2021 PPS toimihenkilö ja valmentaja.
Kauden päättäjäiset kruunasivat illan esiintyjä Taikuri Kim Wist ja yllätysvieraina herkkusäkin kanssa tilaisuuteen saapuneet Joulupukki ja Joulumuori.

Seuran jäsenistö äänesti seuran vuoden toimihenkilöä ja valmentajaa, joista hallituksen jäsenistä valittu arvovaltainen raati teki valinnat äänten ja perusteluiden perusteella.
Seuran maalivahtivalmentaja Esa Hakala valitsi vuoden maalivahdin ja seuran joukkueiden vastuuvalmentajat yhdessä valmennustiimiensä kanssa valitsivat joukkueistaan Vuoden pelaajan 2021.

Kriteerit vuoden pelaajavalinnalle olivat mm.:
– Motivaatio ja into harjoitella
– Kehittyminen kentällä
– Joukkuekavereiden tukeminen ja kannustaminen
– Kunnioitus pelikavereita, valmennusta ja lajia kohtaan
– Urheiluhengen osoittaminen

 

Kauden 2021 PPS palkitut ja vuoden pelaajat joukkueiden valmentajien perusteluiden kera:

Kauden 2021 PPS Valmentaja, JANNE JOUSIKALLIO, VOIMANAISET VASTUUVALMENTAJA
Pakkalan Palloseura ry:n vuoden valmentaja sai tämän vuoden äänestyksessä yli 20 % annetuista äänistä. Häntä kuvattiin perusteluissa muun muassa kannustavaksi, osaavaksi ja omistautuneeksi valmentajaksi, joka huomioi jokaisen pelaajansa ja tekee työtään suurella sydämellä. PPS halusi tänä vuonna kiittää PPS Voimanaisten ”sydäntä ja liimaa” Janne Jousikalliota ansiokkaasta työstään naisjalkapalloilun parissa ja palkita hänet PPS Vuoden 2021 valmentajana!

Kauden 2021 PPS Toimihenkilö, MARIA OLIN-BOLIN, TYTTÖJALKAPALLON KOORDINAATTORI
Pakkalan Palloseura ry:n vuoden toimihenkilöllä lienee seuran pisin ”titteli”, ja hänen nimensä nousi esiin äänestettäessä sekä vuoden toimihenkilöä, että myöskin vuoden valmentajaa. Hän on tämän vuoden aikana saatellut jalkapalloilun pariin kirjaimellisesti toista sataa uutta lasta ja on ollut samalla uudistamassa myös koko seuran ilmettä. PPS halusi tänä vuonna kiittää T0910, T1213, T1415, T16, P15 ja P16 vastuuvalmentajaa & tyttöjalkapallon koordinaattoria Maria Olin-Bolinia tyttöjalkapallotoiminnan kehittämisestä seurassa, aloittavien ikäluokkien joukkuetoiminnan käynnistämisestä, sekä myös hänen ansiokkaasta panoksestaan seuran markkinoinnin ja somenäkyvyyden kehittämisessä.

Kauden 2021 PPS Vuoden pelaajat:
P15: JASPER MYYRYLÄINEN
Joukkueen tsemppari on ollut alusta asti rohkeasti ja ennakkoluulottomasti mukana. Kehittyny paljon ja ollut motivoitunut treeneissä sekä peleissä ja tekee aina kaiken 100%. Käyttäytyy aina hyvin, kuuntelee ohjeet ja toimii hienosti niiden mukaan.
T1415: VIOLA NOUSIAINEN
Violan pelirohkeus on kehittynyt ihan uskomattomasti. Aikaisemmin vielä ennen treenejä, treenien aikana ja treenien jälkeen oli hieman jännittynyt, mutta nykyään ei ole sellaisesta tietoakaan. Se on siirtynyt myös peleihin ja se näkyy omissa onnistumisissa, kun on uskaltanut haastaa pallollisena ja oman onnistumisen ja kehityksen huomaaminen on vain ruokkinut hänen motivaatiota kehittyä. Viola on myös aina ystävällinen ja kunnioittava pelaajia ja valmentajia kohtaan.
P14: MIO SINIVAARA
Mio käyttäytyy esimerkillisesti treeneissä ja peleissä, kuuntelee ohjeet ja noudattaa niitä moitteetta. Hänellä on aina positiivinen asenne ja iloinen mieli kaikissa joukkueen tapahtumissa.
Lisäksi Mio on myös todella taitava pelaaja ja pelaa innokkaasti ja kovaa kaikkia pelipaikkoja.
Hän on tärkeä pelaaja joukkueessa, kentällä ja kaverina ja antaa kaikkensa ja pelaa tilanteet loppuun asti, sekä kannustaa kavereita ja iloitsee myös heidän onnistumisia. Ennen kaikkea reilu peluri, joka kunnioittaa ja kannustaa omien pelikavereiden lisäksi myös valmentajia ja vastustajia.
T13: ELLEN HÄRKÖNEN
Ellen ottaa muut huomioon ja toimii myös sen mukaan. Jos kukaan ei halua mennä vaikka maaliin, hän sanoo että menee kun kukaan muu ei mene ja näin hän toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Vuoden pelaaja myös siitä syystä, että oma ääni ja rooli kentällä itsestä on löytynyt ja pelikäsitys on kehittynyt huimasti. Vastustajia kunnioittava ja rohkea pelaaja näyttää hienoa esimerkkiä aina joukkuekavereilleen jokaisessa joukkueen tapahtumassa.
P13: LEO ALHO
Käytös ja asenne on ihan kymppi. Leo antaa aina kaikkensa ja keskittyy ja kuuntelee treeneissä ja peleissä. Ihannevalmennetteva.
T12: VILJA KANNINEN
Oma kehitys pelaajana ja sen tuominen esiin on ollu tosi hienoa nähdä. Parasta on ollut huomata että hän saa itselleen itsevarmuutta ja onnistuu sitä kautta. Vilja on ystävällinen kaikille ja treenaa harjoituksissa innokkaasti ja iloitsee myös muiden onnistumisesta kentällä – ja se on joukkuelajin yksi tärkeimmistä asioista.
P12: VILI AHOKAS
Vili on unelma valmennettava ja ottanut kaudella suuria kehitysaskeleita.
P11: LAURI MUSTONEN
Lauri on viimeisen vuoden aikana osoittanut merkittävää kehittymistä ja on kasvanut oman peliryhmänsä arvokkaaksi jäseneksi, saaden peleissä kehuja myös joukkueen ulkopuolelta.
P10: ONNI KATILA
Huikea halu kehittyä ja peleissä ja treeneissä kunnioittaa kavereita, koutseja ja lajia. Ja maalivahtina Onni on kehittynyt kaudella todella paljon.
T0910: FIIE SINERKARI
Fiie tulee aina kentälle aina hymyssä suin ja osaa pitää treeneissä hauskaa harjoitellen kuitenkin tavoitteellisesti. Hän luo hyvää joukkuehenkeä ja siirtää iloista energiaa muihin. Oma pallollinen ja palloton pelaaminen on kentällä kehittynyt huomattavasti lyhyessä ajassa. Ja mikä mahtavinta, Fiie osaa puristaa peleissä itsestään todellisen taistelijan ja pelaa tilanteet loppuun asti!
P09: LEO MÄNTTÄRI
Leo on hyvä valmennettava ja aina hyvällä mielellä. Kehittynyt kaudella ja pelaa mielellään sekä kentällä että maalissa.
P08: EELI SINISALO
Eeli on ollut aktiivinen treeneissä ja kehittynyt kaudella sekä maalivahtina, että kenttäpelaajana.
P07: NIKO ALHO
Niko on joukkueen työmyyrä ja saanut peleissä ansaitusti paljon peliminuutteja. Periksiantamaton ja antaa aina kaikkensa
B-POJAT: OTTO PAASONEN
Esimerkillistä käytöstä harjoituksissa ja peleissä. Otto tsemppaa omia ja pelaa aina loppuun saakka täysillä.
VOIMANAISET: MIIA PIKULINSKY
Miian kehitys maalivahtipelissä on ollut huima ja treeniaktiivisuus on ollut huippuluokkaa!
DIABLOS ROJOS: JARNO KIVELÄ
Aina hyväntuulinen huumorimies. Maalintekijä luojan armosta. Valtavan kokoinen, sekä komea ja menestynyt. Harvoin on poissa joukkueen tapahtumista.
M1: MEHDI ZAIDANE
Mehdi on todella aktiivinen sekä treeneissä että peleissä ja on täysillä mukana, sekä innostaa koko joukkuetta.

PPS VUODEN MAALIVAHTI: ROOPE MATTILA, B-POJAT
Vuoden Maalivahti on osoittanut harjoittelumotivaatiollaan halua kehittää itseään maalivahtina. Hän on ollut erittäin aktiivinen ja hyvä treenaaja. Lisäksi Roope pitää huolta, että PPS:ssä on jatkossakin yhtä motivoituneita veskareita valmentamalla seurassa uusia aloittelevia veskoja.

SAMPO JUNTUNEN, P12. TAITOKISOJEN PRONSSIMERKKI
Palkintojenjaossa palkittiin myös PPS:n taitokisoissa 3.10. merkkisuorituksen arvoisen suorituksen saavuttanut pelaaja taitomerkillä.

 

Isot onnittelut kaikille palkituille ja kiitos kaudesta muille seuran pelaajille, sekä lukuisille valmentajille ja seuran vapaaehtoisille, joita ei erikseen tänä vuonna palkittu heidän arvokkaasta työstä joukkueiden ja seuran hyväksi!

Linkistä löytyy kuvia kauden päättäjäisistä ja palkituista www.kuvat.fi/H7MN9CVXTE

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email