Pakkalan Palloseura

FLAG
In English

Pakkalan Palloseura

English

PPS_logo

PPS:n kauden 2022 päättäjäiset ja palkitut

PPS_logo

PPS:n kauden 2022 päättäjäiset ja palkitut

Pakkalan Palloseuran osalta kausi 2022 paketoitiin päättäjäisissä viikonloppuna. Tapahtuma vietettiin iloisissa tunnelmissa kahdessa osassa Kartanonkosken koululla.

Ensimmäisessä osassa oli mukana 2014-syntyneiden ja sitä nuorempien joukkueet. Tilausuuden tervetulotoivotusten jälkeen URLUS-säätiön Mika Piiroinen kertoi Urlus-säätiön toiminnasta ja seuramme tukemisesta. Palkintojenjaon jälkeen yllätysvieraana tilaisuuteen saapui Joulupukki herkkusäkin kanssa!

Toisessa tilaisuudessa oli 2013-syntyneistä alkaen kaikki vanehmmat junioprit ja aikuisten joukkueet. Palkintoja jaettiin pelaajille ja toimihenkilöille sekä lisäksi jaettiin kolme tunnustuspalkintoa seuran toiminnassa jopa vuosikymmenen olleille toimihenkilöille. Tilaisuuden päätti loistava taikuri Mika Värtö, joka jätti juhlaväen hämmentyneenä tempuista jatkamaan kohti uutta kautta.

Kauden 2022 päättäjäisissä palkittiin PPS:n kauden 2022 valmentaja ja toimihenkilö, vuoden joukkue, tunnuspalkinnot ansainneet toimihenkilöt, vuoden maalivahti, tekniikkakisoista taitomerkin suorittanut pelaaja sekä tietenkin joukkueiden vuoden tsempparipelaajat.

Kriteerit vuoden pelaajavalinnalle olivat mm.:
– Motivaatio ja into harjoitella
– Kehittyminen kentällä
– Joukkuekavereiden tukeminen ja kannustaminen
– Kunnioitus pelikavereita, valmennusta ja lajia kohtaan
– Urheiluhengen osoittaminen

 

 

 


 

Kauden 2022 PPS Valmentaja SAMUEL KARLSSON, P16 ja P17 vastuuvalmentaja

Pakkalan Palloseura ry:n Vuoden valmentaja valmentaa jämäkästi mutta lempeästi ja hän jaksaa motivoida ja ottaa huomioon pikku futareiden tarpeet. Hän valmentaa hyvällä otteella ja auttaa todella paljon seuran  muitakin joukkueita, kun heillä on valmentajapulaa.

Kauden 2022 PPS Toimihenkilö JOHANNA KOZUL, P12 joukkueenjohtaja ja tiedottaja

Pakkalan Palloseura ry:n Vuoden toimihenkilö on kannustava ja innostava tiedottaja, joka luo joukkueelle “me” henkeä sekä asiallista keskustelua haastavan isossa ryhmässä. Hän on ottanut tehtävänsä vastuullisesti ja antanut paljon omaa aikaansa tehtävien hoitoon.

Kauden 2022 PPS Vuoden joukkue POJAT 2010
Joukkueenjohtaja MARKO JAKONEN
Vastuuvalmentaja MIKKO “PIKKIS” ESKELINEN

Joukkue on kehittynyt todella paljon kauden aikana. Pelaajat ovat joukkueena löytäneet oman identiteetin ja tavan pelata hyvää jalkapalloa omilla vahvuuksilla. Tästä kiitos kuuluu loistavalle valmennustiimille! Vaikka joukkue harjoittelee tavoitteellisesti ja haluaa kehittyä nousujohteisesti, on yksi tärkeimmistä teemoista ollut pelin ohella luoda ryhmähenkeä ja kannustaa toista vaikeinakin hetkinä.

Ykkösessä säilyminen oli hienoa venymistä koko joukkueelta. Erityisesti kuluvalla kaudella joukkue kehittyi kauden aikana varsinkin ylhäältä prässäämisessä ja pallonhallinnassa. Joukkue näytti monta kertaa luonteensa mm. noustuaan tappioasemasta tasapeliin tai voittoon asti!

PPS Tunnustuspalkinto 2022 TERO WALLENIUS, A-Pojat joukkueenjohtaja

Hän on toiminut alusta asti joukkueensa mukana ja joukkueenjohtajana, kun Pakkalan Palloseuran Hait perustettiin keväällä 2010 poikien 2004 ikäluokkajoukkueena. Hän on tukenut joukkuetta ja pelaajia, sekä nähnyt kuinka pojista kasvoi joukkueen mukana nuoria miehiä. Hän otti uudet pelaajat myös avoimesti aina vastaan joukkueen muuttuessa vuosien varrella. Hänen tekemänsä pyyteetön työ on ollut äärettömän arvokasta eikä vastaavia joukkueeseen yli vuosikymmeneksi sitoutuvia toimihenkilöitä löydy kovin montaa. Haluamme koko seuran puolesta kiittää näistä vuosista!

PPS Tunnustuspalkinto 2022 PERHE LEPPÄMÄKI, EMILIA JA JANNE, A-Pojat huoltaja, varustevastaava ja taloudenhoitaja

Usein jalkapalloharrastuksesta tulee koko perheen juttu. Lapset/ lapsi pelaa ja perheen aikuiset toimivat vapaaehtoisina mukana toiminnassa. Tämä palkinto menee pitkän linjan PPS perheelle. Lähes alusta asti eli noin vuosikymmenen on toinen vanhemmista toiminut huoltajana ja varustevastaavana ja toinen vastannut joukkueen taloudesta, sen perinteisen kuskaamisen ja kustantamisen lisäksi. He ovat tehneet todella arvokasta työtä ja käyttäneet lukemattomia tunteja joukkueen eteen! Koko seuran puolesta kiitos koko perheelle näistä vuosista.

PPS Tunnustuspalkinto 2022 ANNETTE “NETTA” HAUKKA, P07 huoltaja

Hän on toiminut joukkueen huoltajana perustamisesta asti ja on aina paikalla, sekä hoitaa tehtävänsä täsmällisesti ja pyyteettömästi. Hänen esimerkillinen toimintansa joukkueen taustalla osoittaa sitä henkeä, mikä on joukkueen ja koko suomalaisen seuratoiminnan peruskivi: Aktiiviset ja sitoutuneet vapaaehtoiset toimihenkilöt. Hän on myös loistava tiimihengen nostattaja niin pelaajien kuin aikuisten kesken. Hän huolehtii aina pienistäkin yksityiskohdista ja yllättää joukkueen mm. erilaisilla herkuilla ajoittain aina jonkun tärkeämmän tapahtuman alkajaisiksi tai päätteeksi. Hänet palkittiin jo kerran, mutta tämä henkilö ansaitsee useamman palkinnon! Koko seura haluaa kiittää häntä arvokkaasta työstä!

 

Kauden 2022 PPS vuoden pelaajat

T17 MOONA PITKÄNEN

Pelirohkeus on kehittynyt ihan uskomattomasti. Se on siirtynyt myös peleihin ja näkyy omissa onnistumisissa, kun on uskaltanut tehdä rohkeasti pallollisena eri asioita. Taidot ovat myös karttuneet huimasti lyhyessä ajassa, sillä hän on myös ahkera harjoittelemaan. Oman onnistumisen ja kehityksen huomaaminen on tuonut hänelle peli-iloa ja sitä on ilo seurata.

P17 BENJAMIN NAKARI

Hän on innostunut futarin alku ja taidot kehittyneet hienosti kauden aikana. On saanut pelirohkeutta ja nauttii pelaamisesta!

T16 SAAGA KOSOLA

Aivan loistava pelaaja ja iso persoona joukkueessa. Näyttää muille hyvää esimerkkiä niin treeneissä, kuin peleissä. Keskittyy hyvin, sekä osallistuu aina treeneihin, satoi tai paistoi. Hän tulee aina peleihin ja treeneihin iloisella mielellä ja nauravaisena, mikä tarttuu myös muihin. Onnistunut hienosti peleissä, myös T15 joukkueen mukana.

P16 RASMUS TURKULAINEN

Hän on harjoituksissa tehnyt kaiken pyydettävän oman osaamisen mukaan, keskittyy ja kuuntelee valmentajia. Hän on myös kehittynyt todella paljon tämän kauden aikana niin pelaajana kuin myös pienenä ihmisenä. Tähän loppuun kuuluisa sanonta, että hän on “ihannevalmennettava”!

T15 ALISSA KAJATSALO

Huikea kehittyminen vuoden aikana varsinkin rohkeudessa! Pelaa mielettömällä asenteella niin kentällä kuin maalissa ja antaa itsestään aina kaikkensa, oli sitten kyse harjoituksista tai peleistä. Kova into harjoitella ja oppia uutta. Kannustaa muita, kuuntelee valmentajia ja arvostaa joukkuekavereita.

P15 ROOPE OINONEN

Valtava halu oppia uutta ja hyvä asenne harjoitteluun. “Voit sä näyttää miten tehdään elastico?” Tuttu näky kentällä myös välipäivinä. Elementissään varsinkin peleissä, antaa aina kaikkensa.

T14 IDA HELÉN

Yhdellä sanalla sanoen: Villieläin! Hänellä on niin vahva tahto, että menee kentällä läpi melkein mistä vaan. Osallistuu kaikkiin tapahtumiin ilolla ja ekana käsi pystyssä lähdössä myös muiden peleihin, olipa ne sitten vanhempien tai poikien pelejä. Tahdon rinnalla on myös vilpitön ilo ja lajista nauttiminen. Hänen sisäinen motivaationsa on poikkeuksellisen vahva ja se huokuu kaikessa tekemisessä.

P14 HEIMO KARJALAINEN

Hänellä on jalkapallon muotoinen sydän! Aina innokkaana treeneissä ja hymy huulilla. Treeneissä tekee mitä valmentaja pyytää ja tekee aina parhaansa. Huilipäivinä myös aina kentällä hymyillen ja pallo jalassa. Joukkueen virallinen lempinimigeneraattori pelaajille.

T13 AADA KOSOLA

Hän on ollut mukana joukkueessa alusta asti ja on kasvamassa pikkuhiljaa pelaajaksi, joka ottaa isoa roolia joukkueessa. Pelaa kaikkia paikkoja mielellään ja lähtee aina ilolla tarvittaessa toisenkin joukkueen mukaan. Kaikki tehdään satasella loppuun asti! Hänellä on hieno ja iloinen asenne kaikkeen tekemiseen ja hän on joukkueessa aina kaikkien kaveri.

P13 NIILO TEIKARI

Hän on erittäin ahkera ja tunnollinen harjoittelija. Peleissä aina hyvällä asenteella mukana eikä anna periksi. On ottanut isoja kehtysharppauksia kauden aikana ja on erittäin hyvä valmennettava.

T12 UNNA HARJU

Pelaaja on reilu ja ystävällinen pelitovereita, vastustajia ja valmentajia sekä muita toimihenkilöitä kohtaan. Hän kuuntelee, on kiinnostunut ja onkin ottanut ison harppauksen eteenpäin omassa kehittymisessään kuluneen vuoden aikana, niin kentällä kuin myös maalivahdin roolissa. Tämän pelaajan intohimoa ja iloa jalkapalloa kohtaan on ollut ilo seurata. Toivottavasti näemme samaa riemua kentällä myös tulevaisuudessa!

P12 ELMO HEIMALA

Hän on kehittynyt todella paljon kauden aikana ja on aina hyvällä tuulella treeneissä ja peleissä. Asenne on siis kohdallaan! Hän luo hyvää henkeä ympärilleen ja on joukkueessa erittäin hyvä pelikaveri muille pelaajille.

T1011 VILMA NYLANDER

Hän on esimerkillinen pelaaja niin kentällä kuin kentän laidalla ja osallistuu aina aktiiviisesti. Hän harjoittelee ja pelaa aina hyvällä asenteella sekä luo hyvää joukkuehenkeä. Oma pelaaminen on myös kehittynyt huomattavasti ja hänestä on kasvanut vahva sekä rohkea pelaaja.

P11 ELYAS AL TAKE

Tämä pelaaja on innostunut! Harjoitusmotivaatio on korkea ja ahkeran harjoittelun tuloksena hän on myös kehittynyt paljon. Tulokset näkyvät myös positiivisesti pelisuorituksissa.

P10 ELIAS JUURIKKALA

El Capitan! Hyvä pelaaja ja ahkera harjoittelija. On myös esimerkillinen niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Tämä pelaaja on joukkueen sydän ja henkinen johtaja.

P09 ALEKSI ROSSI

Tämä pelaaja harjoittelee ahkerasti  ja pelaa peleissä aina hyvällä asenteella, ei hänen kuulla valittavan mistään. Hän on myös huippuhyvä joukkuekaveri kaikille!

P08 PATRICK MERI

Hän on taitava pelaaja ja kehittynyt paljon. Hänellä on hyvä motivaatio ja haluaa edelleen kehittyä lisää. Hyvä motivaatio on tehnyt hänestä myös koko ajan paremman ja monipuolisemman pelaajan.

P07 AKU VÄHÄLÄ

Tämä pelaaja otti isoja kehitysharppauksia omassa pelaamisessa kauden aikana. Hänestä on kehittynyt luontainen maalintekijä. Lisäksi hän on erittäin sosiaalinen pelaaja joukkueessa ja ennen kaikkea, todella hyvä jätkä!

A-POJAT OTTO PAASONEN

Tämä pelaaja on osoittanut esimerkillistä käytöstä kentällä ja kentän laidalla. On aktiivisesti mukana ja hyvällä asenteella.

VOIMANAISET METTE VUOLA

Hänen motivaatio harjoitella ja kehittyä pelaajana on huippuluokkaa. Omien kannustaminen peleissä ja treeneissä, niin onnistumisten, kuin ”melkein onnistumisten” hetkillä tulee häneltä luonnostaan. Voimanaisten vuoden pelaajapalkinto, joka päätettiin muuttaa Voimanaisten osalta ”Pauliina Kaariaho palkinnoksi”, ansaitsi tänä vuonna Mette Vuola.

OLD STARS VILI KOTRO

Palkinnon saajan äänestivät joukkueen pelaajat.
Sen ansaitsee pelaaja, joka on veskarina torjunut joukkueelle tällä kaudella paljon pisteitä ja luonut hyvää fiilistä kentällä sekä sen ulkopuolella.

DIABLOS ROJOS KEGAN ”JIMMY” MANUEL

Johtaja, isäntä, alistaja.
Herrasmies parhaasta päästä kentän ulkopuolella, joukkuetoverien aatelia. Sarjan ja maailman paras toppari
Joutuu valitettavasti pelaamaan pelit capri-housuissaan.

M1 VERNERI SIPILÄ

Hän liittyi joukkueen mukaan keväällä ja oli saman tien mukana cup-otteluissa. Hän lunasti heti paikkansa ja hän on ollut johtavia pelaajia koko kauden ajan. Hän on monipuolinen pelaaja ja kykenee pelaamaan useita eri pelipaikkoja. Luottopelaaja ja hän nauttii pelaajien keskuudessa suurta luottamusta.

PPS vuoden 2022 maalivahti PAULI PUSA, P11

Hän on osoittanut harjoittelumotivaatiollaan halua kehittää itseään maalivahtina. On erittäin aktiivinen ja hyvä treenaaja ja kehittynyt kauden aikana paljon kaikilla osa-alueilla veskarina. Treeneissä on aina ollut hyvällä tuulella, ajoissa paikalla ja valmis treenaamaan.

Tekniikkakisojen hopeinen taitomitali AMELIE “AMSKU” DAABOUL, T14

Seuran tekniikkakisat järjestettiin Kartsin tekikselle lokakuun alussa yhdessä yhteistyöseurojen KoiPSin ja I-HK:n kanssa. Tekniikkakisoissa hopeisen tekniikkamitalin arvoisen suorituksen taiteili upeasti loistavilla pisteillään (116,50) PPS T14-joukkueen Amelie ”Amsku” Daaboul.

 

 

Isot onnittelut kaikille palkituille! Kiitos kaudesta muille seuran pelaajille, sekä lukuisille valmentajille ja seuran vapaaehtoisille, joita ei erikseen tänä vuonna palkittu heidän arvokkaasta työstä joukkueiden ja seuran hyväksi!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email