Miehet Edustus (M1)

PPS:n miesten joukkue pelaa ensi kaudella Uudenmaan piirin 4.divisioonassa. Talvikaudella joukkue pelaa futsalia 4.divarissa. Joukkue harjoittelee nyt loppuvuoden vaihtelevasti, kuitenkin niin, että futsal-joukkue harjoittelee säännöllisesti. Futsal-joukkueen harjoitusvuorot alkavat marraskuun alussa maanantaisin klo 20-21 (Veromäen koulu) ja keskiviikkoisin klo 21-22 (Kartanonkosken koulu). Seuran jäsenmaksu on 65€ ja joukkueen toimintamaksu on marraskuusta eteenpäin 45€/kk. Toimintamaksu sisältää valmennuksen ja kenttämaksut. Tervetuloa mukaan toimintaan.

The PPS men’s team will play next season in the Uudenmaan district’s 4th division. During the winter season, the team will play futsal in the 4th division. The team is training for the rest of the year in varying degrees, however, so that the futsal team regularly trains. The Futsal team starts at the beginning of November on Mondays at 20-21pm (Veromäki School) and on Wednesdays at 21-22pm (Kartanonkoski School). The club membership fee is 65 € and the team’s operating fee is 45 € / month from November onwards. The fee includes coaching and field payments. Welcome to the action.

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry M1), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0745 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Harjoittelemme 2 kertaa viikossa marraskuun alusta alkaen. Tammikuusta eteenpäin harjoittelemme kolme kertaa viikossa, joista yksi on koulun salissa ja kaksi Tikkurilan kuplahallissa. (tarkemmat tiedot myClubissa)
Ma Veromäen koulu 20.00-21.00
Ke Tikkurilan kuplahalli 21.00-22.00