Miehet Edustus (M1)

PPS:n miesten joukkue pelaa ensi kaudella Uudenmaan piirin 4.divisioonassa. Talvikaudella joukkue pelaa futsalia 4.divarissa. Seuran jäsenmaksu on 75€ ja joukkueen toimintamaksu on marraskuusta eteenpäin 45€/kk. Toimintamaksu sisältää valmennuksen ja kenttämaksut. Tervetuloa mukaan toimintaan.

The PPS men’s team will play next season in the Uudenmaan district’s 4th division. During the winter season, the team will play futsal in the 4th division. The team is training for the rest of the year in varying degrees, however, so that the futsal team regularly trains. The Futsal team starts at the beginning of November on Mondays at 20-21pm (Veromäki School) and on Wednesdays at 21-22pm (Kartanonkoski School). The club membership fee is 65 € and the team’s operating fee is 45 € / month from November onwards. The fee includes coaching and field payments. Welcome to the action.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0745 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Harjoittelemme 3 kertaa viikossa huhtikuun alusta alkaen. Harjoitukset pidetään Kartanonkosken urheilupuistossa. (tarkemmat tiedot myClubissa)
Ma Kartanonkosken tekonurmi 20.00-21.30
Ke Kartanonkosken tekonurmi 20.00-21.30