Miehet Edustus (M1)

PPS:n miesten joukkue pelaa tulevalla kaudella 5.divisioonassa. Seuran jäsenmaksu on 75€ ja joukkueen toimintamaksu on marraskuusta eteenpäin 45€/kk. Toimintamaksu sisältää valmennuksen ja kenttämaksut. Tervetuloa mukaan toimintaan.

The PPS men’s team will play next season in the 5th division. The club membership fee is 75 € and the team’s operating fee is 45 € / month from November onwards. The fee includes coaching and field payments. Welcome to the action.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0745 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa kesäkaudella 2021. Harjoitukset pidetään Kartanonkosken isolla tekonurmella (tarkemmat tiedot myClubissa)
Ti Kartanonkosken iso tekonurmi 19:45-21:00
To Kartanonkosken iso tekonurmi 20:00-21:30